Djuice-SMS blir gratis

Nå kan Djuice-kunder sende gratis SMS til venner med Djuice-abonnement. (Foto: Istockphoto / Paul Kline)
Nå kan Djuice-kunder sende gratis SMS til venner med Djuice-abonnement. (Foto: Istockphoto / Paul Kline)

Telenor har nå lansert SMS Friends, som gjør det mulig å sende gratis tekstmeldinger for Djuice-kunder seg imellom. Tjenesten har ingen månedspris, og det koster heller ikke noe å bestille tjenesten til abonnementet ditt. For å sende gratis tekstmeldinger må du imidlertid befinne deg i Norge.

Noe for ungdommer

Djuice er abonnementene fra Telenor som er spesielt rettet mot ungdom, som uten tvil er den gruppen som er flittigst på å sende tekstmeldinger med mobilen. Nordmenn sender i dag gjennomsnittlig 110 tekstmeldinger i måneden, og det er ingen tvil om at ungdommer og unge voksne sender flest.

- Vi vet at SMS betyr mye for ungdom. Undersøkelser viser at 62 prosent mener SMS er den beste måten for å holde jevnlig kontakt med venner. Med SMS friends vil vi vise at vi mener alvor og setter handling bak ord, sier Tor-Arne Fosser, leder i djuice Norge.

I gjennomsnitt sender en Djuice-kunde 450 tekstmeldinger i måneden, mens gjennomsnittet hos alle Nordmenn ligger på rundt 225 SMS om dagen.

Du kan bestille tjenesten ved å sende "friends" til 1999, ringe kundeservice eller gå til en lokal forhandler.

SMS Friends kan være et svar på Netcoms nye Mewe-abonnement, der Mewe-kunder både kan ringe til hverandre og utveksle SMS helt gratis.

Kilder: (Telenor)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen