DIWA legger inn årene

DIWA legger inn årene

Årets første nyhet er ikke av det gode slaget.

Digital Imaging Websites Association, også kjent som DIWA, sendte like før nyttår ut melding om at de ikke har fått prosjektet til å lønne seg og derfor må legge ned. Akam har vært DIWA-medlem siden Digit sluttet med testing, og da beskjeden kom var vi godt i gang med å gå over til å bruke DIWAs resultater i våre tester i stedet for egne målinger.

I meldingen som DIWAs Kai Thon og Dennis Hissink sendte ut, heter det imidlertid at DIWA Labs vil fortsette å teste fotoprodukter, men under et annet navn og med en annen forretningsmodell. Hva dette betyr for Akams medlemskap er uvisst, men medlemssidene har blitt bedt om å fjerne DIWA-logoer og -lenker snarest mulig fra sine websider. Mer informasjon skal visstnok komme i slutten av måneden.

Vi håper DIWA (eller hva navnet nå blir) kommer seg på beina igjen og fortsetter å være et viktig verktøy for oss som tester fotoprodukter.

OPPDATERING:
Vi har fått informasjon om at det ikke vil bli noe særlig med endringer for Akams vedkommende. Mer info kommer ved et senere tidspunkt!

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen