Ditt bilde overalt

Rimeligere fotoprintere har gjort det enklere for folk å skrive ut bildene sine selv hjemme. Dette har ført til at trykkeindustrien må tenke nytt for å få folk skal velge å la andre trykke bildene for dem.

Bamser og dukker
For at vi skal velge trykk utenfor hjemmet, er utskrifter i vanlig postkortstørrelse (10x15 cm) blitt svært billig å få trykt i fotobutikkene. Nå er det også kommet mange nye fotoprodukter som skal friste oss til å velge trykk utenfra.

Cnet har sett på en del av de nye bildetrykk-produktene som er på vei inn i markedet. Blant nyhetene er at du kan bestille bildet ditt på bamser, dukker og andre figurer.

Det er vel ellers ingen grenser for hva slags produkter du nå kan få trykket med ditt bilde. Ryggsekker, klær, drikkeflasker, baller og kortstokker er bare noen eksempler.

Spis bildene
Og det er ikke bare trykkeindustrien som vil tjene penger på folks fotoentusiasme. Vevere kan for eksempel tilby deg å veve fotoet ditt på et teppe eller en pute.

Eller hva med et transparent glassbilde eller keramikkfliser med ditt motiv på?

Også spiselige bilder er på vei inn. Man kan nemlig få laget bildet med spiselig matblekk. Dette kan for eksempel brukes til å lage kjærligheter med bildet av bursdagsbarnet på.

Her kan du se bildeserie med noen av de nye produktene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen