Distré? Kjøp K750

Glemmer du lett? Husker du aldri avtaler, møter bursdager, brød, melk, Zalo eller lottokupongen? Da bør du skaffe deg en mobil som husker for deg. Tankspriddas Riksförbund, sveriges egne forening for de glemske, har testet og funnet ut hvilken mobiltelefon som egner seg best for den distré.

Forbundet har testet sju telefoner, alle fra forskjellige produsenter, og kommet frem til at Sony Ericsson K750i er den beste modellen for glemske mennesker. Telefonen vant foran Sharp 902 og Samsung E760, som fikk en delt andreplass.

Testen gikk ut på å sjekke hvilke telefoner som hadde de beste hjelpemidlene for å minne deg på ting. Seks kriterier lå til grunn for vurderingen: Alarm, kalender, synkronisering med datamaskin, huskelapper, brukervennlighet og øvrige finesser.

At K750i ble best i test tror Johan Rapp, ordfører i Tankspriddas Riksförbund, skyldes glemske forskere. – Antakeligvis er det mange glemske forskere hos Ericsson. Og de har lykkes å gjøre sin stemme hørt. Det merkes at man har tenkt på funksjoner som skal hjelpe de glemske, sier Rapp på forbundets hjemmeside. Den viktigste grunnen til at K750i vant, er muligheten til å vise huskelapper i hvilemodus, noe telefonen er helt alene om.

Forbundet skriver på siden hjemmesider at Tankspriddas Förbund skulle grunnlegges på 80-tallet av en gruppe studenter fra Lund. Dette hadde de imidlertid helt glemt, og husket først nå nylig å grunnlegge forbundet og lage en hjemmeside.

(Kilder: Tankspridd.se, Mobil.se)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen