Disse vant telefoner

Forrige ukes konkurranse er nå over, og her er vinnerne.

- Min GH388 er jeg lut lei av

Brukeren Bullet in the Head forårsaker trafikkfarlige situasjoner med sin Ericsson GH388. Innlegget fikk 36 poeng i konkurranseperioden.

"Fjorten år er gått, og jeg har begynt så smått å tenke på å oppdatere meg innen mobilfronten. Min GH 388 er jeg lut lei av, og jeg våger så vidt å ta den fram i offentligheten." Les hele innlegget her.

- Kjære Sony Ericsson T650I

Redaksjonens favoritt er muligens Sib1s følelsesladede brev til en innpåsliten Sony Ericsson T650. Forumbrukerne ga 33 stemmer til innlegget som starter slik;

"Kjære Sony Ericsson T650I
Du har hatt utallige brukere før det endelig ble min tur til å bli din partner. Selv om jeg har gjort mitt beste for å tilpasse meg dine krav, så innser jeg at jeg må være den absolutt minst verdsatte av dine mangfoldige bekjentskaper." Les hele innlegget her.

- Nå har jeg gjort tidenes bomkjøp

Lacim skjønte fort at HTC Touch Pro ikke var telefonen for ham, og ble tilgodesett med 32 poeng i konkurranseperioden.

"Strømmen skrues på. Telefonen vibrerer. Sekundene går, og det nærmer seg et minutt. Fremdeles jobber telefonen med å skru seg på. Umiddelbart tenker jeg "nå har jeg gjort tidenes bomkjøp"." Les hele innlegget her.

Alle kan vente seg en Huawei U8230 med 8 GB minnekort fra Sandisk i posten. Som før må de vinnerne sende en melding til undertegnedes bruker på forumet med adresser.

De som venter på minnekort fra første konkurranse kan vi berolige med at kortene ble sendt i dag, etter at vi fikk inn den siste vinnerens adresse.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen