Disse vant fotokonkurransen
Teknofil

Disse vant fotokonkurransen

Teknofil.no gjennomførte i april i år en fotokonkurranse i sammenheng med MSN.no. Temaet var at bildene skulle symbolisere eller illustrere enten vår eller påske. Vi kan vel si det var overveldende respons og vi har gått gjennom mange hundre bilder for å finne de fire beste bildene.

Til finalen
Vi har valgt ut over 40 bilder som gikk videre til finalerunden. Disse kan du se i denne bildespesialen. Av alle bildene er det mange gode bilder som ble valgt bort, mye på grunn av tematikken.

Det er begrenset hvor mange hvitveis- og krokusbilder vi kunne ha med i finalen, selv om de teknisk sett var veldig gode. Derfor ble de fordelt i landskap, barn, blomster, glede og en par andre kategorier, og så ble de valgt ut basert på dette.

Alt i alt er vi strålende fornøyd med bidragene som ble sendt inn. Strålende fornøyde regner jeg også med at de fire vinnerne er.

Se alle bildene som gikk til finalerunden i vår billedspesial.

Premier fra Fujifilm
For vi har nemlig mottatt fire kameraer fra Fujifilm som de beste fotografene får. Et Fujifilm FinePix S1500, som er et lite kamera med hele 12 ganger zoom, går til vinneren av konkurransen.

De tre bildene som ikke nådde helt til topps, men allikevel var verdt en liten belønning får det vanntett Z33 WP-kameraet fra Fujifilm. Dette kameraet skal passe gode for den aktive brukeren og har mange av de samme funksjonene som toppremien, og kan tas med ned på tre meters dyp.

Under finner du de fire vinnerbildene som ble valgt ut blant de mange hundre bidragene som vi mottok.

Søt vår
Vinnerbildet illustrer veldig godt det de fleste av oss forbinder med våren, nemlig glede og spirende blomster. Liv Kornerud sendte inn flere bilder, hvor hele tre gikk videre til finalerunden. Det var hennes bilde ”En hvitveis til deg” som tok toppremien i konkurransen.Juryens begrunnelse er at dette bilde på en helt unik måte viser hvordan det spirer og gror nå på vårparten. Selv om det var bedre bilder rent teknisk sett var det ingen som klarte å illustrere våren på en bedre måte.

Hun vil i løpet av kort tid motta et Fujifilm FinePix S1500 .

Tre ”runner-ups”
Blant de mange andre bidragene som var med i finalerunden, var det tre bilder som utmerket seg. Disse tre er ikke rangert, men kan i stedet ses på som delte andreplasser.

Bildet under av Vegar Aasen viser en glede som vi alle kjenner igjen nå på våren. Bildet er også ekstremt dyktig utført. Det skal mye til for å få tatt et slikt blinkskudd.Kenneth Aashildrød har tatt bildet av blomsten som trenger seg opp gjennom snøen. Igjen et bilde som illustrerer våren på en ekstremt god måte.Det siste bildet som får premie i denne omgang er dette bildet fra Nora Hidoussi. Det er en flott innramming på bildet og viser igjen hvordan det spirer og gror nå på våren.Alle premiene vil bli sendt til vinnerne i løpet av den kommende uken. 

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen