Disse TV-ene bør du kjøpe til jul

TV er noe av det vi kjøper mye av i dette landet, og spesielt i disse vintertider, der det er greit å sette på en god film og krype under teppet. Vi i Teknofil-redaksjonen tester ikke rent få modeller i løpet av året. Her er våre tips til deg som går svanger med et TV-innkjøp til jul.


For deg med god råd

Samsung 46C9005Z

Dette er en skjønnhet av en TV. Er du uten etter noe som både er pent og ikke minst tynt er dette noe for deg. Denne Samsungen er kun 8 millimeter tykk og er vel det tynneste det går an å få tak i. I børstet stål og en meget god bildekvalitet er dette en TV som virkelig kan lage jul stua. Ikke en billig skjerm akkurat, men så får du også med en spesiallaget fjernkontroll med touch-skjerm. Full 3D er en selvfølge. Prisen på vidunderet er ca. 35 000 kroner.

Pluss: Meget god bildekvalitet, ekstremt tynn, pen

Minus: Svært dyr

Her kjøper du Samsung 46C9005 billigst
Klikk her for å lese hele testen av Samsung 46C9005


Testvinneren

Philips 46PFL9705

Philips gikk knepent av med seieren i Teknofils test av 3D-TVer. Skjermen har det skarpeste og beste bildet i testen. Vi liker godt at brillene slår seg av og på automatisk selv om de må kjøpes utenom. Skjermen har også den beste lyden i testen og et flott design. Prisen faller ned omtrent på 21 000 kroner.

Pluss: Suveren bildekvalitet, meget god lyd, bra med tilkoblinger, brukervennlig, bra design

Minus: Medfølger ikke 3D briller eller sender. Dyr.

Finn beste pris på Philips 46PFL9705 her
Klikk her for å lese hele testen av Philips 46PFL9705


Prispresseren

Panasonic TX-P42V20

Bildekvaliteten på denne TVen er det svært lite å si på. Sortnivået er meget godt og bilder i 2D HD blir meget bra. Responstiden fungerer veldig godt og bildet er skarpt og fargerikt. Fargene er også svært naturlige.
3D-ytelsen er også bra og vi har lite å utsette på denne, bortsett fra en nesten neglisjerbar uklarhet i bildene. Designmessig er dette kjedelige greier. Panasonic plasama skiller seg ikke ut på noe område rent utseendemessig, så ser du etter en designperle er dette ikke noe for deg. Lydgjengivelsen i TVen er god, faktisk overraskende bra. Med en pris på ca. 10 000 kroner er dette et godt kjøp.

Pluss: Billig, godt bilde

Minus: 3D-briller følger ikke med. De som skal brukes er dårlige.

Finn beste pris på Panasonic TX-P42VT20 her
Klikk her for å lese hele testen av Panasonic TX-P42VT20

Bildespesialisten

Sony KDL-46HX900
Bildekvaliteten er den beste vi har sett på en LCD. Den direkte LED-belysningen er meget presis og gjengir mørke detaljer godt.

Fargene og skarpheten er det heller ikke mye å utsette på. Skjermen presterer like godt i 2D som 3D. Fargene er godt mettet og spiller på et bredt spekter. Innstillingene av bildet er gode fra fabrikken, men du har fulle muligheter til å justere bildet slik du ønsker det via menyen. Du må regne med å legge ut rundt 25 000 kroner for den.

Pluss: Suveren bildekvalitet, flott design, brukervennlig

Minus: Ikke innebygd Wi-Fi eller 3D-sender. følger ikke med 3D-brille

 

Finn beste pris på Sony KDL-46HX900 her
Klikk her for å lese hele testen av Sony KDL-46HX900


Sjarmøren

LG 47LX9500
LGs skjerm gjorde det ikke så bra i vår test hovedsakelig fordi den håndterte 3D svakere enn de andre. Den presterer godt på 2D, men gir dårligere resultater når den viser 3D enn de andre modellene i testen. Skjermen har også en blank overflate som reflekterer mye av lyset i rommet. Pluss for at det medfølger to par oppladbare briller, en intuitiv fjernkontrolløsning og ikke minst en hyggelig pris på omtrent 16 000 kroner.

Pluss: Pris, flott design, bra bildekvalitet i 2D, oppladbare 3D-briller, Magic Motion

Minus:
Gjenskinn i TV-en, dårlig på 3D.

Finn beste pris på LG 47LX9500 her
Klikk her for å lese hele testen av LG 47LX9500

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen