Disse kommer i februar

Mobilprodusentene lar oss holde pusten mens vi venter på Mobile World Congress neste om to uker, og slipper heller ikke denne måneden mange nye telefoner i butikkene. Det eksakte antallet er tre.

Nokia

6700 Slide

Dette er broren til 6700 Classic. Men selv om telefonene deler modellnummer, er det en del forskjeller mellom de. 6700 Slide er en skyvetelefon, og i tillegg billigere enn Classic-modellen.

6700 Slide har fokus på foto og sosiale nettsamfunn. Derfor har telefonen et fem megapikslers kamera med Carl Zeiss-optikk, noe som i teorien skal gi deg gode mobilbilder.

6700 Slide har en 2,2 tommer stor skjerm og 3G som raskeste surfeteknologi. Internminnet er på 45 MB, og et minnekort på 2 GB følger med i esken.

6700 Slide koster fra 1300 kroner.

Samsung

Lindy

Ifølge Samsungs PR-byrå, sender selskapet ut to nye telefoner denne måneden. Den ene er Lindy, eller M5650.

Lindy er en super-3G-telefon med en 2,8 tommer stor kapasativ trykkskjerm. Et kamera på baksiden kan ta bilder i 3 megapikslers oppløsning.

Internminnet er på 50 MB, og plass til ekstra minnekort har du også, ifølge GSM Arena. Utgang for 3,5 millimeters lydplugg er på plass, og gir mulighet for å bruke vanlige hodesett.

Siden Samsung i Norge ikke har utgitt noen informasjon om denne telefonen, tør vi ikke anslå prisen.

Fizz

C5212, eller Fizz som den også heter, er en mobiltelefon med plass til to SIM-kort samtidig.

Bortsett fra denne delvis sjeldne egenskapen, er Fizz en ganske enkel telefon. For eksempel har den en 2,2 tommer lavoppløst skjerm, og et 1,3 megapikslers kamera.

Vil du surfe på nett, er Edge den raskeste teknologien. Internminnet er på 60 MB, og kan utvides med minnekort, skriver GSM Arena.

Samsung har heller ikke utgitt noen informasjon om denne telefonen i Norge, ei heller pris.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen