Disse gavene bør du kjøpe nå
Teknofil

Disse gavene bør du kjøpe nå

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Noen er veldig flinke til å planlegge julegavehandel. Vi andre pleier ofte å løpe til butikken lille julaften for å kunne glede familien på den store dagen. Lite er mer irriterende da enn å se at familiens høyeste ønsker for lengst er utsolgt. Et gavekort er utvilsomt ikke like moro som en hard pakke på julekvelden. Det er spesielt noen produkter du bør være påpasselig med å kjøpe snarest.

Mini-PC-er selges unna
Alle butikkene vi har snakket med mener det er en ting som spesielt peker seg ut. Mini-PC-er har gått som varmt hvetebrød de siste ukene og her bør du være kjapt ute for å rekke de gode tilbudene.

- Vi har for tiden et tilbud på Asus Eee-PC. Disse forsvinner snart, fortellet Tron Atle Løvig hos Multicom.


Tilbudsmaskiner flyr
Også PS.no ser at Asus Eee-PC har gått unna.

- Etter at vi kjørte et tilbud på Asus Eee-PC er dette lageret nesten tømt. Den 1. desember vil vi kjøre en lignende kampanje på MSI Wind, så vi forventer at vi da kjapt tømmes for denne varen, forteller daglig leder Petter Aaland.

I fjor var det spesielt spillkonsoller som gikk unna, og mange fedre ble sett siste dag før jul mens de hastet fra butikk til butikk for å oppfylle barnas største ønske. Dette ser derimot ikke ut til å bli noe problem i år.

- Spillkonsoller har vi et stort lager av, så det ser ikke ut til å bli noe problem, forteller Aaland.


Prisen stiger mot jul
Derimot kan det fort lønne seg å gjøre kjøpet så fort som mulig. I så fall kan du være heldig å spare noen kroner.

- Det ser ut til at prisen vil stige noe fremover på grunn av endringer i dollarkursen. Varer vi må ta inn på ny får dermed høyere pris, forteller Løvig.

Han tror det vil bli solgt mye kamera og TV-er i år. Disse produktene kan det derfor være smart å kjøpe inn raskt.

- Det kan være lurt å bestille tidlig, men vi jobber uansett frem til siste dagen, påpeker Løvig.


Flere kan bli skuffet
Også Komplett har forberedt seg godt foran årets julehandel og basert på tidligere erfaringer har de fylt opp med de mest populære varene. De tror det er leverandører som baserer seg på distributørenes egne lagre. Basert på erfaringer tror de det fort kan knipe hos mange både når det gjelder MP3-spillere, spillkonsoller, populære mobiler og rimelige speilreflekskamera. Ellers støtter de opp om de andres påstand angående mindre maskiner.

- Mini-notebooks er desidert det hotteste å gi bort i år, påpeker Mats Hansen på komplett.

Om det er dette som står øverst på ønskelisten bør du derfor passe på å være ute i god tid i år.Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen