Disse Blu-ray-spillerne bør du kjøpe til jul
Teknofil

Disse Blu-ray-spillerne bør du kjøpe til jul

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Her støttes 3D
Skal du ha Blu-ray-spiller som kan vise 3D-film går prisen opp. Men vi synes fremdeles ikke at prisen er ublu – rundt 2000 kroner og opp må du regne med. Her er modellene vi kan anbefale.

 

Sony BDP-S470– Billigst av alle
Et viktig poeng når du kjøper denne spilleren er å oppgradere programvare. Dette må du gjøre for at den skal håndtere de siste 3D-filmene på markedet. den er utstyrt med trådløst nettverk og du får tilgang til funksjoner som Youtube gjennom Sonys funksjonser or dette.

Denne spilleren har ikke mulighet til å splitte bilde og lyd noe som er litt beklagelig. Du blir avhengig av en forsterker som er kompatibel med HDMI 1,4. Bortsett fra dette er det en helt grei spiller med et godt bilde. En annen fordel er at den er svært billig.

Her finner du Sony BDP-470 billigst

 

Philips BDP7500S2Billig og bra
Denne Philips-spilleren kommer faktisk ut under 2000 kroner, noe som virkelig må regnes som billig for en 3D-spiller.

I tillegg til 3D er spilleren godt utstyrt. Den har imidlertid ikke innebygd støtte for trådløst nettverk, du må koble den til en nettverkskabel. Da får du full tilgang til nettfunksjoner som Youtube. Vil du får spilleren opp på det trådløse nettet må du kjøpe deg en egen dongle for dette. Denne koster deg noe over 500 kroner litt avhengig av hvor du kjøper den. Spilleren er også meget brukervennlig.

Her finner du Philips BDP7500S2 billigst

 

LG BD580Midt på treet
Dette er en flette ny spiller fra LG som er helt ny i markedet. I tillegg til 3D-støtten får du også en rekke andre funksjoner med deg i prisen. Den har innebygget støtte for trådløst nett, du kan koble USB-disker direkte til spilleren for visning av foto, film etc.

Spilleren har også en Netcast-funksjon som lar deg se nettjenester som for eksempel Youtube. Merk at må gå manuelt inn for å aktivere 3D i spilleren, denne spilleren detekterer nemlig ikke automatisk at den er tilkoblet et 3D-TV. Prisen for spilleren er rundt 2500 kroner

 

Samsung BD-C6900 – Avansert til hyggelig pris
Da er vi tilbake på et mer normalt prisnivå. Samsung er en av de største aktørene innenfor 3D enten vi snakker om TV eller Blu-ray. En av tingene vi liker med denne spilleren er at den er rask. Fra du setter inn platen til du faktisk ser noe går det fort, i motsetning til flere av konkurrentene. Vi var inne på å skille lyd og bilde under omtalen av Panasonic. Dette kan du her også, men da bå du sende lyden gjennom en analog 7.1 utgang.

Spilleren støtter både trådløst og kablet nettverk og Samsungs Internet@TV gir deg tilgang til funksjoner som Youtube.

Her finner du Samsung BD-C6900 billigst

 

Panasonic BD-T300 – Dyrest, men meget god
Her gjør vi et kraftig hopp i pris. Bildekvaliteten til Panasonics spiller er noe bedre enn de tildligere spillerne i denne oversikten. det er en spiller av svært høy kvalitet som ikke står tilbake for noe. En interessant funksjon er at den har doble HDMI-utganger. Det interessante med dette er at den kan sende bildet gjennom en HDMI-kabel og lyden gjennom en annen. Det er en meget stor fordel om forsterkeren din ikke støtter 3D. Da kan du sende bildet direkte til TV-en og bare la lyden gå gjennom forsterkeren. Meget nyttig for mange vil vi tippe.

Spilleren har også en av de bedre nettjenestene i oversikten.

Her finner du Panasonic BD-T300 billigst

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen