Disse ble ikke lansert til Norge

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Samsung hadde i dag storlansering for Norden. Produsenten bekreftet at en rekke modeller kommer til Norge, som for eksempel hele Ultra Edition-serien som har en portefølje med tynne modeller, samt Samsung X830, X680 og Z230. Her ser du de modellene som ikke ble lansert i Norge, men inneholder en rekke nye teknologier.

Alternativ tekst mangler

Samsung Z560
Samsung lanserte i dag Z560 for det finske markedet, i samarbeid med operatøren Elisa.

Samsung Z560 har HSDPA, noe som gjør at du kan koble deg mot internett i bredbåndshastighet. Da snakker vi ikke om 3G-hastighet som er under 400 kbps, men om hastigheter på inntil 1,8 Mbits per sekund. Altså 1800 kbps.

Fordelene med den høye hastigheten er først og fremst å se video over internett direkte på mobilen. Med denne hastigheten kan du dessuten på alvor laste ned musikk direkte på mobilen.

Z560 har en tykkelse på 1,6 centimeter. Skjermen er i QVGA-oppløsning, og kan altså vise 240 x 320 piksler. Skjermstørrelsen er på 2,3 tommer.

Det interne minnet er oppgitt til 30 MB, og Z560 har i tillegg mulighet for å mates med mer i MicroSD-porten.

Alternativ tekst mangler

Samsung P200
Danskene får også en smakebit på ny teknologi. Telia i Danmark blir nemlig pionerer innen UMA, og Samsung bidrar med skyvemobilen P200.

UMA er en teknologi som gjør at mobilen automatisk kobler seg opp mot det trådløse nettverket når det er mulig. Dermed fungerer mobiltelefonen som en IP-telefon over Wi-Fi, i tillegg til at du kan surfe på det internett i skikkelig hastighet.

Skjermen har en oppløsning på 176 x 220 piksler, og er på 1,9 tommer. Kameraet tar bilder i en oppløsning på 1,3 megapiksler, noe som er litt uvant lite i disse dager der 3,2-megapiksler kommer for fullt. P200 har en minnekapasitet på 80 MB, og det er ikke plass til minnekort i tillegg.

Alternativ tekst mangler

Samsung P910
Samsung P910 er ikke bekreftet i Norden, samt at vi har skrevet om den før, men ble likevel vist fram. På spesifikasjonslisten finner vi mobil-TV. Dette har operatørene har gradvis tatt i bruk siden det kom til Korea i januar. Tyskland og Italia er de som så langt har fått se TV-mobilene fra Samsung i butikkhyllene så langt.

Samsungs TV-mobiler er foldbare, og skjermen kan vris 90 grader for å få TV-sendingene i bredskjerm. Skjermen viser QVGA-oppløsning, altså 240 x 320 piksler.

P910 er også en 3G-telefon, og du ville med dette fått en hastighet på 384 kbps i Norge. Det bør med det også være mulig å se videosnutter direkte fra internett.

I likhet med P200, tar kameraet bilder i en oppløsning på inntil 1,3 megapiksler, Minnekapasiteten er på 30 MB, som du kan utvide ved hjelp av et MicroSD-minnekort.

Avkrefter Z610 til Norden
I går skrev vi om Z610 som det har gått rykter om i det siste. Samsung avkreftet ovenfor Amobil at denne vil dukke opp i Norden.

- Vi kjenner til den modellen ja. Men hvis den skal lanseres noe sted, så blir det ikke i Norden, sier Anders Mickelsson, salgssjef i Samsung, til Amobil.

(Kilder: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen