Disse bare må du ha

(Las Vegas/Teknofil.no): Star Wars er fremdeles populært blant mange. I tillegg til oss som har vokst opp med de tre første filmene har også en god del av dagens unge fått et forhold til en av filmhistoriens mest berømte filmserier.

På Consumer Electronics Show her i Vegas er det en egen stand med dingser fokusert på filmen. Ikke det at det er mange forskjellige, men de tre som faktisk blir vist frem er så godt som essensielle for de med et forhold til filmene.

Nå er ikke dette akkurat de nyeste produktene på markedet, men de er såpass kule at vi ikke kan forbigå dem i stillhet. De er dessuten en smule oppgradert siden lanseringen for ett år siden. Hva sier du for eksempel til en lyssabel i full størrelse som du kan ringe med. Eller en projektor formet som en tro kopi av roboten R2-D2.

Les også:

- Finn kraften her
- X-Wing gikk i luften
- Sniktitt på CES’ kuleste produkter

Drømmepakke

Selskapet selger lyssabelen i en pakke sammen med en miniatyrversjon av R2-D2. Da er det imidlertid ikke snakk om en projektor. I stedet kan roboten brukes som et trådløst webkamera med tilgang til bildene fra hvor som helst i verden.Med mulighet til å ta opp video i 360 grader horisontalt og 62 grader vertikalt ved å styre robot og linse gir R2-D2 flott oversikt over ethvert rom. Oppløsningen på webkameraet er på 628 x 582 punkter og det har to ganger zoom.

Lyssabelen er en IP-telefon som kan brukes sammen med Skype, som er en av verdens mest brukte IP-telefoniprogrammer. Den har også de originale lydeffektene fra filmen, i tillegg til at den kan styre bevegelsene til R2-D2.Hjemmekino

Nikko America som står bak produktene viste også frem en R2-D2 i full størrelse som fungerte som DVD-projektor og CD-spiller. Med innebygd iPod-dockingstasjon og høyttalere fungerer den også som et lite stereoanlegg.

Med på kjøpet følger også en fjernkontroll som bør appellere til de aller fleste. Fjernkontrollen er nemlig designet som det populære romskipet til Han Solo, Millennium Falcon. Denne kan også brukes til å styre roboten, som kan kjøres fremover, bakover og snurres rundt.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen