Disse appene får du gratis i dag

Det bugner av gode app-tilbud på Black Friday.

Black Friday, fredagen etter Thanksgiving, har blitt den store kjøpedagen USA. Her får du sterkt reduserte priser på alle mulig slags varer, og flere bransjer har kastet seg over dette fenomenet. Nå har det også spredd seg til andre deler av verden.

Les mer: I dag er det supersalg (Hardware.no)

Tanken om billigere eller gratis varer denne dagen har også smittet over til applikasjonsbutikkene, og er spesielt en trend i Apple App Store. Vi har funnet noen få gode "deals" så langt, og tar gjerne i mot tips fra dere lesere om flere gode app-tilbud til listen.

Black Friday-tilbud i applikasjonsbutikkene:

Im+ Pro (50%)
Meldingstjenesten IM+ Pro får du nå til halv pris til Android og iOS. Det vil si henholdsvis 29- og 35 kroner for fullversjonen.

Kjøp: Android / iOS

1112 episode 01 (iOS) - gratis

Dette er første episode av et eventyr-spill til iPhone og iPad som tidligere kostet over 40 kroner i App Store. Nå kan du laste det ned gratis.

Last ned: Apple App Store

Legends of Elendria: The Frozen Maiden (iOS) - gratis

Liker du både rollespill og "tower defense"-sjangeren kan dette spillet være noe for deg. Vanligvis må du betale 21 kroner for det i App Store, men i dag kan du laste det ned helt gratis.

Last ned: Apple App Store

True Caller - gratis

Fullversjonen av True Caller/True Dialer er gratis tilgjengelig for både iOS, Android, Symbian og Windows Phone 7 hele fredagen. Tidligere har denne kostet 7 kroner i Apple App Store. True Caller gir deg blant annet et internasjonalt ringefilter mot spam og uønskede samtaler.

Last ned: Apple App Store / Windows Marketplace / Android / Symbian

SwiftKey (Android) - 50%

Tastaturet SwiftKey blir av mange hyllet som et av de beste som finnes i Android Market. Flere i vår redaksjon har også tatt i bruk dette intuitive tastaturet. I vår sniktitt skriver vi at SwiftKey kan hjelpe deg med å unngå tastetabbene på din Android-mobil. Akkurat nå får du fullversjonen til halv pris, altså 11 kroner i stedet for 23 kroner, i Android Market. Tilbudet gjelder frem til mandag.

Kjøp: Android Market

SushiGoRound (iOS) - gratis

Dette spillet går ut på at du skal lage din egen sushi. Normalt koster det 7 kroner, men nå er det gratis.

Last ned: Apple App Store

Har du flere gode Black Friday-tips som gjelder apps? Kommenter i forumet under.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen