Disse VR-brillene koster under 500 kroner

vrAse vil bruke smartmobilen din som skjerm.

VR-brillene Oculus Rift er ikke ute i butikkene engang, men er allerede hauset opp som starten på en ny æra i spill-industrien. Derfor er det kanskje ikke så rart at flere vil være med på leken.

Nå har et nytt produkt kalt «vrAse» dukket opp på nettet, som lover å gjøre nesten den samme jobben som Oculus Rift, men til en fjerdedel av prisen.

Avansert mobilholder

Det som skiller vrAse ut fra Oculus Rift er hovedsakelig at det egentlig bare er en avansert holder for smarttelefonen din. Du kan feste produktet over hodet og plassere de to kikkehullene foran øyet, og på framsiden sklir du inn telefonen din. 

Foto: vrAse

På denne måten sparer vrAse inn drøssevis av penger på ting som skjerm og sensorer, ettersom dette finnes innebygd i mobiltelefonen. 

Støtter flere mobiler

På grunn av de to objektivene du titter inn igjennom, kan vrAse by på stereoskopisk 3D-effekt, hvor begge øynene får hvert sitt bilde.

I første hånd skal VR-brillene støtte iPhone 5, HTC One, Xperia Z, Galaxy S3, Galaxy S4 og Galaxy Note 2, men planen er å støtte "alle" telefoner etterhvert.

Lanserer Kickstarter i morgen

Skaperne av vrAse vil starte en Kickstarter-kampanje i morgen, og håper på å samle inn 55 000 pund (drøyt en halv million kroner). Hvis de når målet sitt sikter de på en lansering i februar. De lover at de vil ha både programvare og demeoer klare til å vise frem, for å overtale oss alle til å finansiere prosjektet deres.

Du kan lese mer om vrAse på produktsiden deres.

De kommer til å bli hardt for dem å slå Oculus Rift: 
Vi testet Oculus Rift, og det var det råeste vi har opplevd »

(Kilde: Tech Crunch)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen