Obsidian 550D til venstre, Storm Trooper til høyre.
Konkurranse
Obsidian 550D til venstre, Storm Trooper til høyre.

Disse vant et lekkert kabinett

Sjekk om du er en av dem som vant ett av to flotte kabinetter.

I helgekonkurransen som nå er over hadde vi ikke bare ett kabinett å gi bort, men to lekre saker å putte maskinvaren din i. Kabinettene som ble gitt bort var den heftige Cooler Master Storm Trooper og den støydempede Corsair Obsidian 550D.

Hvert av kabinettene har sine fordeler. Cooler Master Storm Trooper kan by på masse plass til utstyret ditt, og har et sammensurium av utganger både i front og bak. I tillegg bør designet appellere til ethvert gamer-hjerte, med røffe linjer og en håndtak på toppen for enklere frakt.

Det andre kabinettet er langt mer lavmælt, men har likevel mye å by på. Corsair Obsidian 550D har satset på en rolig og koselig fremtoning fremfor midt-i-trynet-utseendet Storm Trooper-kabinettet satser på. Hver eneste krik og krok er lyddempet, og utsiden er preget av mørke og rolige linjer.

Den heldige vinneren av Cooler Master Storm Trooper er Martin J. Gundersen, mens Christopher Hennum er den heldige vinneren av Corsair Obsidian 550D.

Som en liten bonuspremie legger vi ved en eksklusiv T-skjorte fra Hardware.no. Vi gratulerer dere begge, og minner på at det allerede neste helg er muligheter for å vinne flere flotte premier.

Følgende var rett svar:

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen