Disse ti sakene klikket vi mest på i 2012

Se de mest leste sakene på Hardware.no.

Sakene vi har klikket mest på i løpet av 2012 avspeiler ikke alltid de store hendelsene i løpet av året. De gir imidlertid et veldig godt bilde av hva som har vært folks store interesse i løpet av året. Det er gjerne sakene som pirrer interessen vår, nysgjerrigheten vår, de store hendelsene, det ukjente, det spennende og det skremmende.

Årets mest leste sak her på Hardware.no handler imidlertid om en av årets største hendelser; lanseringen av Microsofts nye operativsystem, Windows 8. I flere måneder hadde vi testet det nye systemet, før vi på lanseringstidspunktet hadde en test på hele syv sider klar. Topplisten er ellers preget av saker som har blitt publisert tidlig på året, og sånn sett har hatt lang tid til å høste lesere, men testen av Windows 8 kom så sent som i slutten av oktober.

De fem mest leste storsakene

Topplisten vår inneholder videre saker i de fleste kategorier, og er preget av komponenter. Blant de mest leste storsakene, der vi sikter til tester, guider og andre saker som gjerne er delt over flere sider, kommer guiden til hvordan vi jailbreaket Apple TV høyt. Videre finner vi lanseringstesten av både Intels nyeste prosessorgenerasjon, Nvidias nye skjermkort, og vår test av det som må være Norges råeste PC.

De fem mest leste nyhetene

Ser vi isolert på nyhetssakene våre, har disse tradisjonelt lavere lesertall enn de store sakene. De to øverste plassene smetter likevel inn blant de ti mest leste sakene totalt sett.

Årets mest leste nyhetssak er omtalen av et DNS-virus, som i juli kunne sørge for at over 350 000 mennesker kunne miste Internett-koblingen sin. Saken om de store Java-problemene i høst skapte også mye blest, mens et hav av tilbudssultne nordmenn klikket seg inn på vår Black Friday-oversikt.

Hvilken sak husker du best fra året som gikk? Diskuter gjerne i kommentarfeltet under:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen