Disse telefonene kjøpte vi i juli

Disse telefonene kjøpte vi i juli

To av Telenors bestselgere finnes ikke på NetComs liste.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Telenor har lagt frem sin månedlige oversikt over hvilke mobiltelefoner de har solgt mest av. Statistikken for juli viser at Telenor-kundene nå nesten utelukkende kjøper telefoner med 4G-støtte. Den eneste telefonen uten 4G på listen er Samsung Galaxy Trend Plus, en rimelig smartmobil som koster rundt tusenlappen i butikken.

– Smarttelefoner i Telenors mobilnett øker hver måned og er nå 72,1 prosent, mens andelen smarttelefoner med støtte for 4G er 34,8 prosent, skriver Telenor i en pressemelding.

iPhone på topp

Nokia 930 er ny på juli-listen.
Nokia 930 er ny på juli-listen.

Listen Telenor har laget er svært lik NetComs juli-liste. På de fire første plassene på listen finner vi Apple iPhone 5S, Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2 og Samsung Galaxy S4 LTE+ – nøyaktig samme rangering som på NetCom-listen.

– iPhone-salget holder seg svært godt. 5S er den mest solgte mobiltelefonen i juli, men Samsung Galaxy S5 var nær ved å ta 1. plassen, skriver Telenor.

Les også: Disse telefonene fungerer best i sollys (Tek Ekstra)

Telenor har imidlertid to telefoner på sin liste, som ikke ligger inne i det hele tatt på NetComs juli-liste. HTC One M8 er på en sjetteplass, i tillegg til nykommeren Nokia Lumia 930 – den nyeste Windows Phone-toppmodellen fra Microsoft. 

LG G3 er også en nykommer på Telenors liste, og kommer inn på en tiendeplass. G3 var den 9. mest solgte mobiltelefonen hos NetCom i juli.

Her er hele listen. Klikk på modellnavnet for å lese mer om telefonene.

1 Apple iPhone 5S
2 Samsung Galaxy S5
3 Sony Xperia Z2
4 Samsung Galaxy S4 4G+
5 Samsung Galaxy Trend Plus
6 HTC One M8
7 Nokia Lumia 930
8 Sony Xperia Z1 Compact
9 iPhone 5C
10 LG G3

Prisguide.no finner du ut hvem som selger telefonene billigst, og kan også sette opp varsling slik at du får beskjed når telefonene faller i pris.

Se NetComs bestselgerliste for juli her »

(Listen er basert på salg av smarttelefoner i 80 Telenorbutikker, på telenor.no, via kundeservice på telefon og hos forhandlere som selger Telenor-abonnement.)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen