Disse ørepluggene er av tre

Teknofil Disse ørepluggene er av tre

Disse ørepluggene er av tre

Treverk skal gi bedre gjengivelse av bass.

Et av de største problemene med såkalte in-ear-øreplugger er at de har svak bassgjengivelse. Dette skyldes blant annet de små "kabinettene", som det er vanskelig å gjøre noe med. Italienske eWood mener derimot at for svake kabinetter kan påvirke bassen i negativ retning, og lanserer derfor øreplugger av tre.

eWood testet ut forskjellige materialer for å bedre bassopplevelsen, og kom altså frem til at treverk gjorde susen. I tillegg økte de volumet i kabinettet ved å tilføye en høyttalerenhet basert på neodyniummagneter – som tar mindre plass. Resultatet skal ifølge italienerne være bedre bass for ørepluggbrukere.

Komfortfokus

eWood kommer med tre ulike silikonbaserte øreisolatorer, og du kan dermed velge hvilken som passer best til deg selv for mest mulig komfort. Du kan i tillegg justere lengden på kabelen til høyre og venstre øreplugg.

En mikrofon følger også med, slik at du kan snakke i telefonen med eWood-pluggene på.

Tre modeller til ulikt bruk

eWood dukker opp i tre forskjellige størrelser – small, medium og large. EW-Small har minst kabinett og retter seg mot de som vil ha god gjengivelse uten altfor mye bass. De skal dermed passe best til fioliner, kammermusikk og vokaler.

EW-Medium er den mest omgjengelige modellen, med fokus på likevekt mellom dyp bass og øvrig gjengivelse. Den skal passe til alle musikkformer og leverer en balansert gjengivelse.

EW-Large har det største kabinettet, og egner seg best til musikk hvor rytme og bass er det viktigste. Dette innebærer hip hop, rock, disco og liknende.

Pris og tilgjengelighet

eWood-ørepluggene er å få kjøpt hos danske HiFifreaks til rundt 600 norske kroner. Hvis du ønsker reiseversjonen med veske og adaptere i tillegg, øker prisen med 300 kroner til rundt 900.

(Kilde: Recordere)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen