Disse nettbrettene er mest populære

Disse nettbrettene er mest populære

Vi har sjekket hvilke produkter som er mest populære blant brukerne av vår Prisguide.no-tjeneste.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I vår Prisguide.no-tjeneste har du mulighet til å sammenligne priser mellom ulike nettbutikker, og du kan sette opp varsling slik at du får beskjed når produktene faller i pris. Du kan også få opp oversikter over hvilke artikler vi eller noen av våre søsternettsteder i Tek.no-nettverket har skrevet om produktet.

Vi sjekket hvilke nettbrett som har er mest populære på Prisguide.no akkurat nå. Vi visste fra før at Android-nettbrett, spesielt fra Samsung, er noe leserne våre er veldig opptatt av – men ble likevel overrasket over å finne Samsung-nettbrett på fire av de fem første plassene. Du må faktisk helt ned på 11. plass før du finner den første iPad-en.

Her er de fem mest populære nettbrettene:

Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no

5. Samsung Galaxy Note Pro 12.2

Det finnes ikke noe nettbrett som kan måle seg med Samsung Galaxy Note Pro 12.2. Den har den raskeste tilgjengelige maskinvaren, den største skjermen, de beste sikkerhetsløsningene og en svært god kontorpakke. I tillegg er den lynrask både i mobilnett og i Wi-Fi-soner.

Nettbrettet er forholdsvis kostbart, men skal du først bruke mye penger på et nettbrett, så får du per dato ikke noe bedre brett enn dette. 

Les testen av Samsung Galaxy Note Pro 12.2 LTE hos Amobil »
Finn beste pris og sjekk spesifikasjoner i Prisguide »

Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no

4. Samsung Galaxy Note 10.1 4G, 2014 Edition

Blir en 12-tommer for stort, er denne 10-tommeren fra Samsung ett av de beste kjøpene akkurat nå. Nettbrettet er også billigere enn Note Pro 12.2. 

Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition er en kraftig oppgradering fra det opprinnelige Note-brettet. Brettet er blitt tynnere, slankere og lettere, mens batterikapasiteten er økt, og ytelsen er skrudd kraftig i været. I størrelse er Note 10.1 2014 Edition nesten identisk med Apples nye iPad Air, men Note er en anelse tykkere og tyngre enn erkerivalen.

Les testen av Samsung Galaxy Note 10.1 hos Amobil »
Finn beste pris og sjekk spesifikasjoner i Prisguide »

3. Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 kan se ut til å være laget med ett mål for øye; å ta innersvingen på Apples iPad Mini, som nylig kom i en ny utgave med retinaskjerm. Og Samsung lykkes godt med sitt forsett. Her har de klart å få en større skjerm med høyere oppløsning inn på et brett som i størrelse er litt smalere og litt høyere enn iPad Mini-en.

Nettbrettet har fantastisk skjerm, det er tynnere og raskere enn iPad Mini, og det har også bedre batterikapasitet.

Les testen av Samsung Galaxy Tab 8.4 hos Amobil »
Finn beste pris og sjekk spesifikasjoner i Prisguide »

Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no

2. Samsung Galaxy Tab 3 10.1

Dette er ikke det kraftigste nettbrettet på markedet, men er du ute etter en rimelig 10-tommer er Galaxy Tab 3 10.1 et ganske godt kjøp. Nettbrettet er langt billigere enn den kraftigere Note 10.1-modellen fra samme produsent.

Brettet minner mye om forgjengeren, Galaxy Note 2 10.1. Skjermen er den samme, mens ytelsene er noe bedre. Brettet veier like over et halvt kilo, og er med det relativt lett.    

Les testen av Samsung Galaxy Tab 3 10.1 »
Finn beste pris og sjekk spesifikasjoner i Prisguide »

1. Sony Xperia Tablet Z2 LTE

Det eneste nettbrettet på topp 5-listen som ikke er et Samsung-brett, kommer fra Sony. Og det er ikke et hvilket som helst Sony-brett som seiler opp på førsteplassen. Sony Xperia Tablet Z2 har en 10,1 tommer stor skjerm med Full HD-oppløsning, og i likhet med forgjengeren Z Tablet er nettbrettet vanntett. 

De viktigste forskjellene fra forgjengeren er de du ikke ser – bedre skjermteknologi med blant annet triluminos, raskere prosessorer, mer arbeidsminne, høyere batterikapasitet og lavere vekt. Sony har faktisk klart å redusere vekten på brettet med 55 gram, eller godt over ti prosent. Det merker du når du skal holde brettet en stund.  Det er for eksempel 30 gram lettere enn Apples nyeste 9,7-tommer, iPad Air.

Les testen av Sony Xperia Tablet Z2 LTE »
Finn beste pris og sjekk spesifikasjoner i Prisguide »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen