Disse kabinettene er mest populære

Disse kabinettene er mest populære

Disse kabinettene er mest populære

Her er oversikten over de heiteste modellene.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Uansett om du skal bygge ny PC eller bare gi den gamle traveren under skrivepulten din et friskere utseende, er det viktig å velge rett kabinett. Metallkassa er ikke bare den som holder hele maskina di sammen, men også det du faktisk ser av den i det daglige.

Et godt kabinett kan holde maskinvaren kjøling og det kan gjøre den mer stillegående.

Her følger lista over de 10 mest populære kabinettene, målt basert på data fra prisguiden vår:

Få også med deg:
Vår stortest av 43 kabinetter »

10. NZXT Phantom

Nederst på vår topp ti-listen finner vi NZXT Phantom, et spesielt kabinett med et spennende og gjennomført utseende. Vi har testet det og sett at det leverer gode termiske egenskaper. Det har en enkel viftestyring, lettvinte monteringsløsninger, og det kommer i flere farger.

Det koster for tiden en drøy tusenlapp, og kommer med masse plass for heftige komponenter. Innsiden er lakkert, men det er ikke mulig å få kjøpt det med et sidevindu.

9. Corsair Obsidian Series 800D

På den niende plassen finner vi Corsairs første kabinett, Obsidian 800D. Det ble lansert for tre år siden, men er fortsatt et populært kabinett.

Obsidian er ei stor kasse med plass til det meste, og kommer med et vindu i sidedøren. På innsiden er det delt opp i temperaturer, som skiller varmeutviklingen fra de forskjellige komponentene.

Beistet er for tiden priset til 2000 kroner.

8. Antec Fusion Remote

Det er ikke bare tradisjonelle tårnkabinetter på topp ti-listen. 8.plass har leserne våre tildelet Fusion Remote, fra Antec. Dette er et liggende kabinett basert på mATX-standarden, som er beregnet for bruk i stua.

Kabinettet er spesielt fordi det følger med en liten fjernkontroller og egen programvare, slik at du kan bruke den som et mediasenter. En liten skjerm på fremsiden gir deg informasjon om både maskinen, filmer og musikk. Inkludert er mediasenter-programvare som organiserer medieinnholdet ditt, og det gir deg muligheter for opptak.

Prisen er for tiden 1150 kroner.

7. Aplus Touch CS-777

På syvende plass finner vi et kabinett vi nylig har testet, Aplus Touch CS-777 med berøringsknapper. Knappene styrer de medfølgende viftene, og lyset i dem. Vifter har kabinettet plass til mange av, hele seks bare i den ene sidedøren.

Da vi testet kabinettet likte vi temperaturene det ga maskinvaren, og den gode plassen på innsiden. Vi ble imidlertid ikke like imponert av byggekvaliteten og den dårlige støydempingen.

Kabinettet koster 1000 kroner.

6. Cooler Master CM 690 II Advanced

Før vi beveger oss over til de fem mest populære kabinettene, skal vi innom en av Cooler Masters folkemodeller – CM 690 II Advance.

Her får du gode muligheter for kjøling, det er plass til hele 10 vifter, eller vannkjøling om du ønsker det. På toppen har det også en dokkingstasjon for harddisker, og det demper støyen på en god måte.

Kassa koster rundt 650 kroner.

Bli med til neste side for å se de fem mest populære modellene »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen