Disneys egen telefon

Disney-konsernet er stadig på jakt etter nye inntjeningsmuligheter, og kastet seg nylig på bølgen av virtuelle operatører. I går inngikk selskapet i tillegg en avtale med Pantech om levering av en egen Disney-telefon. Dermed kan den jevne amerikaner snart nytte godt av Mikke og kompani både som operatør og telefonleverandør.

Den nye Disney-telefonen vil være en spesialutgave av Pantechs DM-P100. Telefonen har det meste innabords, som innebygget VGA-kamera, Java, WAP 2.0 og støtte for GSM 850, 1800 og 1900 med GPRS. Trippelbånds-støtten sørger for at Mikkes nye telefon kan brukes i hele verden, noe som nok vil glede den verdensvante Disney-elsker.

Med telefonen følger selvfølgelig abonnements-forpliktelser til Disney, og telefonen er låst til Disneys mobiltjenester. En av tjenestene som inngår i mobilpakken er blant annet muligheten til å kunne overvåke barnet ditt og se hvor det er. Det er også mulig å forhindre mobilbruk på barnets telefon fra et bestemt klokkeslett og med det forhindre at barnet finner på noe dumt. Du kan lese mer om det i Disney sporer barn.

Pantech, som raskt har blitt verdens syvende største mobilprodusent, sier i sin pressemelding at de ser på avtalen med Disney som et gjennombrudd for selskapet i statene. Men om amerikanske foreldre tenner på et overvåkningsregime blandet med glade Disney-figurer på telefonen gjenstår fortsatt å se.

(Kilder: Telephony World, Pantech)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen