Disney på mobilen

Disney har åpnet øynene for mobilmarkedet. Sammen med den amerikanske operatøren Sprint og mobilprodusenten Motorola skal den store familieunderholderen Walt Disney nå selge mobiler til store og små.

Og det ikke en hvilken som helst mobil heller. Mobilene får spesiallagde Disney-temaer, ringetoner, bakgrunner, spill og nedlastbart video- og lydinnhold med dine favorittfigurer.

Disney har solgt leketøy og klær med sitt merkenavn i mange år, og i følge Associated Press skal mobilsatsingen bare være begynnelsen på Disneys storsatsing innen forbrukerelektronikk.

- Denne mobiltjenesten vil sikre Disney en plass i teten på familiemobilmarkedet, som er et av de markedene som vokser fortest i den mobile industrien, sier Steve Wadsworth sjef for Walt Disneys internettgruppe.

Salget av Disney-mobiler skal være i gang allerede tidlig neste år.

LÃ¥ner nett
For å kunne satse på det de er gode på, har Disney valgt å bruke nettverket til Sprint i stedet for å opprette et eget nett.

Gjennom mobiloperatøren Sprint får Disney tilgangen til alle deres mobiltjenester, og kan konsentrere seg på videreutvikle tjenester tilpasset deres kundegrupper, spesielt barn.

Dette er ikke første gang Disney åpner døra til mobilverdenen. De har allerede i over fem år solgt mobilspill og mobilsmykker til å sette eget preg på mobilen i fem år gjennom en rekke eksisterende operatører rundt i verden.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen