Disney håper sommeren regner vekk

Den teknologiske utviklingen ser endelig ut til å ha truffet Hollywood for fullt. Tidligere i år bestemte folkene bak South Park å tilby alle episodene av den populære serien gratis på nett. Stadig fler TV-produsenter gjør det samme på sine sider. Disney vil også satse for fullt i år.

Finding Nemo på nett

Filmavdelingen av Disney har nemlig bestemt seg for å tilby nettbrukere gratis adgang til en rekke storfilmer denne sommeren. Disney har nok erfart at sommeren ikke er den mest innbringende tiden av året da det er færre mennesker som ser på TV da. Da kan de like så godt få litt goodwill ved å la publikum få gratis tilgang.

Og det er slett ikke bare tull Disney vil servere. Blant annet legger de ut Peter Pan, Finding Nemo og Monsterfabrikken. I tillegg kommer en rekke andre ikke fullt så store produksjoner fra selskapet som Haunted Mansion, Confessions of a Teenage Drama Queen, Princess Diaries 2 og Freaky Friday.

Ifølge Geek.com streames filmene i nettleseren helt gratis, men publikum må likevel tåle noen doser med reklame om de ønsker å bli underholdt.


Disney håper nok på høye besøkstall på sine nettsider ved å servere gratis storfilmer.

Ikke for norske brukere
For Disney er dette en god sjanse til å lokke barna inn på deres nettsider også om sommeren, så det er nok ikke kun for å underholde barn som kjeder seg at de lanserer dette. Med en regnfull sommer vil de nok også kunne få stor trafikk via dette.

Om det regner i Norge, så vil det nok bli mange skuffede barn her. Disney sin streamintjeneste er nemlig ikke tilgjengelig utenfor USA. Med litt teknisk kyndighet er det likevel mulig å lure Disney sine servere til å tro at du er en ekte amerikaner som kommer på besøk.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen