Disney-filmer kommer til YouTube

Disney-filmer kommer til YouTube

Barndommens skatter skal bli tilgjengelig.

Nå kan nostalgikere og barn i alle aldre snart kunne nyte barndommens store animerte klassikere fra Disney og mange andre godbiter av nyere dato – men Norge henger som vanlig etter.

Disney, Pixar og DreamWorks skal nemlig gjøre filmene sine tilgjengelig for leie på YouTube. De første av flere hundre filmer blir de neste dagene lansert, og slår dermed følge med tusenvis av andre filmer fra andre store Hollywood-studioer som allerede befinner seg på tjenesten.

Klassikere og nylanseringer

Blant filmene som først dukker opp er Alice i Eventyrland, den nyeste filmen om Ole Brumm, Biler, Biler 2 og alle Pirates of the Caribbean-filmene – inkludert den nye Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.

Disney & co planlegger å slippe de fleste klassikerne og nye lanseringer i de kommende ukene og månedene, inkludert ekstramateriale med bak-kulissene-dokumentarer, intervjuer og mer.

Nærmer seg Norge?

Disney er det fjerde store filmstudioet som nå kommer til å tilby utleie av filmer på YouTube. Fra før har Sony Pictures, Universal og Warner Bros. lansert filmer på den nettbaserte streamingtjenesten.

Norge er dessverre ikke inkludert i YouTubes filmsatsning ennå, men for ikke lenge siden fikk Storbritannia tilgang til tjenesten – noe som kan tyde på at tjenesten også nærmer seg fastlands-Europa og dermed også Norge.

(Kilde: YouTube Blog)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen