FORUM: Fulltreffer!

Forum Bli med på fototreff

(Bilde: HelenaN)

Fulltreffer!

Norske fotoentusiaster jakter nye blinkskudd sammen på fototreff.

"Fototreff Trondheim 3.2.2013 - Kalvskinnet & Nidarø"

"Takk alle for idag! Hyggelig tur med nytt folk og flott vær."

Slik starter HelenaN forumtråden på Diskusjon.no hvor deltakerne på forrige helgs fototreff i Trondheim deler bildene de har knipset. Her kan du se bilder av både bygninger, monumenter, hunder, bygater, trær og andre naturfotografier. I svart-hvitt eller farger. Med eller uten fancy kamerainstillinger.

Før treffet hadde fotoentusiastene avtalt hvor i Trondheim de skulle møtes i en annen tråd på diskusjonsforumet.

Se flere av bildene til HelenaN på hennes Flickr-side.

Selv om akkurat disse deltakerne tilsynelatende har god erfaring med å ta bilder, er treffene åpne arrangementer som hvem som helst kan bli med på. Hvis du har interesse for foto, kan derfor treffene være en fin anledning til å trene på å ta gode bilder, og ikke minst få råd og tips fra andre fotografer.

"Akamister i snøen," tatt av Eivind Hauger på fototreff i Oslo.
"Akamister i snøen," tatt av Eivind Hauger på fototreff i Oslo.Foto: Eivind Hauger/Flickr: Azathosk

– For moro skyld

Det er imidlertid ikke bare i Trondheim at det blir arrangert fototreff. Både Oslo, Østfold, og Stavanger/Jæren har aktive forumtråder for det samme. Redaktør Are Thunes Samsonsen i Akam beskriver forumdeltakelsen som helt unik, og sier det er en stor glede å ha så mange aktive og initiativrike brukere i forumet.

– Et så levende miljø som vi har rundt våre websider er enhver redaksjons ønskedrøm. Vi har gjennom forumet en enestående kontakt med leserne, og det gjør at forumet på mange måter er selve ryggraden i hele Tek-nettverket, sier Akam-redaktøren.

– Det er i det hele tatt ganske spesielt å ha en sånn brukermasse som vi har. Hvor mange andre medier er det som har lesere som for moro skyld arrangerer treff rundt om i landet for hverandre? Ingen som jeg kan komme på. Jeg har selv vært med på noen treff i Oslo og blitt kjent med en del av våre lesere, noe som er både hyggelig og svært nyttig. Flere av våre faste frilansere har også blitt rekruttert på slike treff, forteller Samsonsen.

Tilbakemeldinger på bildene

Linepusle: "Jeg likte særlig "garntreet" (det heter visst yarnbombing på engelsk!)".
Linepusle: "Jeg likte særlig "garntreet" (det heter visst yarnbombing på engelsk!)".Foto: HelenaN

Det er mange som kan være flinke til å ta bilder, men som kanskje ikke får høre det så ofte. Ved å delta på fototreffene og laste opp bildene dine i etterkant, vil du få tilbakemeldinger fra de andre som har vært med. Eller kanskje du lurer på noe om fotografering eller et kamera, som forumbruker kelux:

"Flotte bilder. Hva er din mening/erfaring om Sony RX1? (kameramodell, red.anm.) Du kan ikke bare ta bilder, litt kameraprat er det tid til :)"

Hvorpå HelenaN svarer:

"Takker! Jeg er helt forelsket i det. :) Det er ikke perfekt (men hvilket kamera er det?), men er det beste jeg noensinne har brukt."

Forumbrukeren Linepusle kommenterer at hun likte treet som var dekorert med garn, som de støtte på på veien.

Tilbakemeldinger på bildene dine får du også hvis du laster dem opp til Akams Bildekritikk.

Fra fototreffet i Trondheim forrige helg.
Fra fototreffet i Trondheim forrige helg.Foto: RandiA

Se flere bilder fra fototreffet i Trondheim her

Nest størst i Norge

Diskusjon.no har 250.000 registrerte brukere som til sammen har publisert over 20 millioner foruminnlegg de siste 13 årene. Mediehuset Tek, som også står bak nettsider som Hardware, Akam, Gamer, Amobil og Teknofil, drifter det som er Norges nest største diskusjonsforum. Forumbrukerne på Diskusjon.no diskuterer imidlertid langt mer enn bare de redaksjonelle artiklene til Tek-nettverket.

Dette er en møteplass på Internett for alle som lurer på noe om hva som helst, som søker råd og veiledning eller som selv har kunnskap de ønsker å dele med andre. På Diskusjon.no finner du forumtråder om alt fra data, foto og video, spill og mobil og nettbrett til for eksempel skole og leksehjelp, kampsport, gledesutbrudd eller dyrehold. I motsetning til Facebook og andre sosiale medier kan du velge å registrere deg anonymt i vårt forum.

Bli Diskusjon.no-bruker nå

(Bilde: HelenaN)
(Bilde: RandiA)
(Bilde: RandiA)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen