Diskrét kamerabag

The Nevis
The Nevis

Det er få ting som er mer karakteristiske ved solrøde nordeuropéere i varme land enn de kantete og lett gjenkjennelige skulderveskene i nylon fra LowePro, Thinktank og linkende. De som prøver litt hardere, kan velge mellom militært overskuddslager-aktige vesker i lerretsstoff fra National Geographic eller Domke, eller fargesprakende Crumplervesker. Nå kommer ONA med et alternativ i forlengelsen av tankerekken.

Først ute er en skulderbag i ekte lær for kvinnelige fotografer og entusiaster, men enda to bager, en for jenter og en for gutter loves i løpet av sommeren. The Nevis har plass til et speilreflekshus og opptil objektiver, samt personlige effekter, og koster $329.

Bare spør!
Disse bagene selges foreløpig bare gjennom selskapets egen hjemmeside, som kun lar kjøperen velge adresser i USA eller Canada. Da vi tok kontakt var gründer Tracy Foster veldig begeistret over interessen i lille Norge, og kunne fortelle at de gjerne sendte også til europeiske kunder. Foreløpig vil man da måtte ta kontakt på info@onabags.com, men senere i sommer vil handlevognsystemet også kunne ta imot oss.

Inne  i bagen er utstyret godt beskyttet av polstrede delere
Inne i bagen er utstyret godt beskyttet av polstrede delere

Kommentarer (9)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen