Diskdryss fra Seagate

Seagates Freeagent Go. (Foto: Seagate)
Seagates Freeagent Go. (Foto: Seagate)

Seagate har lansert fem nye eksterndisker i Freeagent-familien sin. Diskene kommer i forskjellige størrelser og farger, i tillegg til at noen har tilbehør og andre ikke. Felles for dem alle er at utsiden er dekket av børstet metall.

Freeagent Go drive for mac har Firewire-grensesnitt, krybbe og bæreveske. Disken er programmert for å fungere sammen med Apple-maskiner, og har kapasiteter på 250, 320 og 500 GB.

Freeagent Desk drive for mac er laget for bruk sammen med stasjonære Apple-maskiner. Også her er grensesnittet Firewire, og kapasitetene du kan velge mellom er 500 GB, 1 TB og 1,5 TB.

Freeagent Go drive er en disk i lommestørrelse, og laget for at du skal kunne ta med deg ut av kontoret. Denne kommer i fire ulike farger, samt i kapasitetene 250, 320 og 500 GB. Ikke alle kapasitetene er tilgjengelige i alle farger.

Freeagent Desk drive er for deg som vil ha litt ekstra lagringskapasitet til PC-en på kontoret. Du kan velge mellom henholdsvis 500 og 640 GB, samt 1 og 1,5 TB.

Freeagent xtreme drive er disken for deg som jobber med store grafikkfiler, video og annet som krever litt ekstra muskler. Denne disken har en overføringsrate på 3 GB i sekundet, samt eSATA-støtte. Du kan også koble til via Firewire og USB om du ønsker det.

Flere detaljer finner du til høyre for saken.

(Kilde: Seagate)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen