Discovery tilbake hos Altibox

Discovery tilbake hos Altibox

Den etterspurte kanalen er tilbake sammen med to nye kanaler i basispakken.

Fredag kveld ble Altibox og Discovery enige om en ny femårsavtale for distribusjon. Dermed returnerer Discovery, Animal Planet og TLC tilbake til Altibox' basispakke. Også Discovery HD og Animal Planet HD vil bli en del av basistilbudet i løpet av kort tid, lover selskapet i en pressemelding.

Leif Aarthun Ims
Leif Aarthun Ims

– Vi er svært glade for til slutt å komme i mål etter ekstraomganger. Den siste uken har vist at disse kanalene er viktig for mange av våre kunder, og det er derfor kjekt å ha Discovery raskt tilbake i basispakken. Avtalen som nå er kommet på plass representerer et omfattende samarbeid og forhandlingene har vært krevende. Dialogen har imidlertid hele tiden vært konstruktiv, og vi er svært tilfreds med nå å kunne tilby et enda bredere tilbud til våre kunder. Vi har også felles ambisjoner om å videreutvikle tilbudet ytterligere i tiden framover,  sier administrerende direktør i Altibox, Leif Aarthun Ims.

Du vil også kunne kjøpe en ny tilleggspakke fra Altibox, der du får kanalene Discovery World, Discovery Science og Investigation Discovery for 79 kroner per måned.

I pressemeldingen heter det også at det i avtalen er lagt "føringer for et framtidig samarbeid om å lage en Program on Demand-tjeneste for Discoverys programinnhold."

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen