swar (Bilde: Swarovski)

Dior og Swarovski med egne mobiler

Prada har gjort det, Armani har gjort det og Benetton har gjort det. Og nå vil Dior også gjøre det, nemlig lansere en egen mobiltelefon.

Ifølge avisen The Independent går motehuset Dior med planer om en designmobil. Når telefonen vil se dagens lys, er foreløpig uvisst. Dior er i dag mest kjent for å lage eksklusive sko, smykker, parfymer og vesker.

Et annet eksklusivt selskap som i følge samme kilde skal komme med egen mobiltelefon, er Swarovski. Selskapet er blant annet kjent for å lage smykker samt samleobjekter i glass, som for eksempel miniatyrfigurer i krystall.

Hvordan en mobiltelefon fra Swarovski vil komme til å se ut, kan man bare gjette seg til foreløpig. Men at den blir billig, kan vi nok utelukke først som sist.

Swarovski har allerede tatt sine første små steg inn i mobilverdenen. Allerede i mai 2005 lanserte Nokia og motehuset Versace en spesialutgave av 7270. Med i pakken fulgte en bærereim med krystaller fra Swarovski. Selskapet har også solgt sine egne pakker med krystaller som du kan dekorere mobilen din med.

(Kilder: Textually, The Independent)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen