Dingsene som ringer julen inn

Julen nærmer seg fort og norske hjem pyntes opp med lys, stjerner og glitter.

Ikke alle er like glade i tradisjonell julepynt, derfor har vi funnet frem en rekke produkter som er langt mer morsomme.

Les også:
Her finner du de billigste julegavene
.
Her er årets julegaver
.
La Bon Jovi finne nøklene
.

Utradisjonell jul

Dorullnissene barna lager på skolen har sin egen personlige sjarm. Du skal ikke kimse for mye av barnas iherdige innsats på juleverksted. Julepyntene du kjøper i butikken kan du derimot spare deg for.

Her er nemlig dingsene som virkelig ringer julen inn.

Dansende nisse

Ingenting sier mer "jeg er klar for jula" enn en dansende nisse. Denne versjonen har selvfølgelig USB-kontakt (Obs: meget enerverende musikk på ekstern lenke).


Noe innebygd minne, eller andre praktiske funksjoner kan du derimot glemme. Her er det kun enerverende musikk og dårlig dans som gjelder. Bestill like godt 10 og driv kolleagene dine fra vettet.

Blinkende juletre
Samme selskap har selvfølgelig også et blinkende juletre med USB. Denne passer trolig bedre for mørke vinterkvelder enn dingsen over.


Om den er noe særlig penere skal vi derimot ikke påstå.

Fantastisk julekule
Vanlige julekuler du henger på juletreet er utvilsomt kjedelige. Ikke er de spesielt pene og ikke gjør de noen nytte for seg. Denne versjonen fra First Street er derimot langt mer spennende.


Denne julekulen kommer nemlig med egen fotoramme slik at du kan legge inn de bildene du måtte ønske deg. Da er det opp til deg hvor vakker kulen til slutt blir. Hvor mye plass det er på kula sies det ingenting om, men det skrytes av at den tar 50+ bilder. Trolig skal du da legge inn lavoppløselige bilder for å få så pass mange inn.

Jul på minne
Når julen nærmer seg er det også på tide å bytte ut den gamle kjedelige minnepinnen. A-Data har skapt denne versjonen for å glede deg i høytiden.


Den kommer i versjon med plass til 8 GB. Om du klarer å fylle den opp før julen er over blir vi imponert.

En litt mer forseggjort versjon er denne minnepinnen. Den har til og med en liten julenisse du kan dytte på.


Bortsett fra dette gjør den ingenting annet enn det andre minnepinner gjør.

Juletre på batteri
Om du vil slippe å traske rundt i granbar frem til nyttår er kanskje dette løsningen for deg. Dette treet går på et 9 volts batteri og er utstyrt med LED-lys for å lyse opp i mørket.


Det er da også knøttlite, så barna vil nok bli svært skuffet om dette blir treet i stua i år.

Snø på kontoret
Denne snøkula vil absolutt kunne skaffe litt stemning på kontoret. Helt hvordan den fungerer er vi derimot usikre på. Vi tror den lyser og at snøen virvles rundt.


Men nettsiden den annonseres på er dessverre ikke så lett å forstå.

Julemus
Når katten er borte danser musene på bordet heter det. Om du danser av glede over denne musen med en flytende julenisse er ikke like sikkert.


Men du vil absolutt ha den mest spektakulære musen på hele kontoret. At den kun kan brukes en måned i året er kjedelig, men slik er det jo med all julepynt.

Pynt opp PC-en

Om du først skal pynte opp maskinen så kan du for så vidt like godt ta full pakke. Med USB Christmas Decoration Kit skal du være ganske sikker på å huske at det nærmer seg jul samme hva slags arbeid du holder på med.

I pakken får du egne julelys, julemusematte, julehatt og julekort.


Det følger også med en brukermanual, men om du er så pass dum at du putter hatten noe annet sted enn på hodet, så tror jeg et 9-årig kurs på grunnskolen vil være mer til hjelp. Eventuelt har julebordet gått litt langt.

Trommende nisse
Om du virkelig vil skape liv i hjemmet eller på kontoret så anbefaler vi denne trommende julenissen med USB-kontakt. Helt unyttig og ekstremt irriterende.


Om du virkelig vurderer å anskaffe deg en slik kledelig julepynt så vil vi først anbefale at du tar en titt på denne videoen:


Det finnes mer irriterende dingser, men denne når helt klart høyt opp på lista.

Med slik kledelig julepynt på plass skal du være klar til å komme julen teknologisk i møte.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen