Dingsen som redder livet ditt

Alternativ tekst mangler

Se for deg at du kommer opp i en situasjon hvor du trenger øyeblikkelig medisinsk hjelp, men du ikke kan gjøre rede for deg. Kanskje bruker du medisiner eller har en diagnose som er viktig at sykehuset får greie på før de setter i gang behandling.

Disse problemene skal det elektroniske infokortet EMI r911 Card løse. R911 Card er en elektroniske enhet på størrelse med et kredittkort og har en skjerm som enkelt viser informasjon om din egen helse som du selv har lagt inn. Medisinsk personell kan dermed finne r911 Card i for eksempel lommeboken din og enkelt få en oversikt over din helse.

Enheten lar deg lagre detaljert informasjon om blodtype, allergier, medisiner du bruker, og hvilke doser du tar. Disse opplysningene er enkle å bla seg igjennom ved å trykke på de to piltastene som er plassert på fremsiden av enheten.

Du vil kanskje tenke at man er i overkant redd for helsa dersom man går til innkjøp av et r911 Card. Den frykten er imidlertid ingenting å spøke med, skal vi tro produsenten, som trekker frem en amerikansk undersøkelse som viser at feilbehandling på grunn av manglende informasjon dreper flere pasienter enn brystkreft, bilulykker eller aids.

Medisinsk informasjon lastes opp til enheten ved hjelp av USB og en PC, og den går på oppladbare batterier. EMI r911 Card koster 520 kroner ($80), men selges så langt kun i USA.

(Kilde: Mobilemag.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen