Dingsen som lader dingser

Med universalladeren Staycon trenger du ikke være redd for å gå tom for strøm. Den lille, bærbare laderen kan nemlig mate alle dine strømhungrende dingser.

Staycon er en liten, lett lader som er kompatibel med de fleste dingsene på markedet. Om det er en mobiltelefon, PSP, iPod eller digitalkamera som trenger strøm, er Staycon det du trenger.

Alt i ett
I pakken finner du nemlig tilkoblinger til alle mulige mobiltelefoner og dingser. I tillegg får du en liten fløyelspose med plass til selve laderen og de tilkoblingene du trenger for å lade favorittdingsene.

Når Staycon er fulladet kan den fylle mobilen din med strøm minst to ganger før den trenger lading selv – ganske praktisk for hytteturer eller kortere utenlandsturer! Skulle både mobilen og Staycon-laderen gå tom er det verdt å nevne at adaptere til både det asiatiske, amerikanske og europeiske strømnettet følger med.

Ladet
Lad mobilen underveis

Selskapet bak Staycon i Europa er basert i Nederland, og hittil selges laderen kun på KLMs flygninger og flyplasser. Det håper selskapet å få slutt på, og jobber nå for å få distribuert den smarte laderen også andre steder i verden.

- Vi har fått veldig mye bra tilbakemelding både fra besøkende på messen og distributører på jakt etter nye produkter, og håper vi kommer til å selge Staycon i hele Europa, sier Morsin Otmani i Synthem til Mobilen.no.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen