Dingsefesten er igang!

(CeBIT Hannover/Mobilen.no): Når dørene lukkes søndag, er det ventet at om lag en halv million mennesker har vært innom portene på området som en gang huset verdensutstillingen i Hannover. På et messeområde på størrelse med en norsk småby, vises alt det siste innen teknologi, fra mobiltelefoner til store trykkemaskiner for proffmarkedet.

Still going strong
Etter at mobilbransjen har flyttet fokus fra CeBIT til Mobile World Congress, var det mange som fryktet at CeBIT skulle visne hen og dø. Men tar du turen innom en av de 26 giganthallene på messeområdet ser du snart at det på ingen måte er tilfellet. Fremdeles er det mye på CeBIT som dreier seg om mobiltelefoni, ikke minst i kombinasjon med andre spennende områder som personlig navigasjon og utvikling av nye brukergrensesnitt. I tillegg dreier mye seg om underholdningsteknologi, enten du sitter hjemme eller er på farten.

Garmin holdt sin pressekonferanse i dag, og benyttet sjansen til å vise sine GPS-mobiler, senere i dag skal Asus vise hvordan brukergrensesnittet på fremtidens mobiler skal være. Etter flere lekkasjer vet vi allerede en del om hva de vil vise, men vi stiller op for å sjekke at intet går oss hus forbi.

Skattejakt
Med to mann på plass i Hanover skal vi gå på skattejakt i verdens største messelabyrint, og dukker det opp noen godbiter lover vi å dele det med dere.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen