Din private fotolab?

Epson lover ved lansering at deres nye multifunksjonsskriver Epson Stylus Photo PX650 skal kunne levere like god eller bedre utskriftskvalitet som en minilab hos en fotobutikk. Dette er noe de tydeligvis har sterk tro på, fort den samme påstanden kom de med i høst, da de lanserte noen andre skrivere.

Epson Stylus Photo PX650 får seks separate blekkpatroner, og en arkmater med plass til 120 vanlige A4-ark, eller 20 ark av Epsons eget Premium Glossy Photo Paper. Den kan også skrive direkte på CD/DVD, og oppløsningen på skriverdelen er oppgitt til 5760 x 1440. Et 10 x 15 cm foto skal gå unna på 12 sekunder, i følge Epsons egne målinger.

Skannerdelen er spesifisert til en oppløsning på 1200 x 2400 dpi, og siden multifunksjonsskriveren er laget for at man ikke skal trenge en datamaskin for å få utnyttet den fullt ut, vil vi tro at den kan lagre innskannede bilder på minnekort i den innebygde kortleseren som tar de aller fleste standarder på markedet i dag. Skjermen er på 2,5" (6,3 cm) og på den skal man kunne utføre enkle former for bilderedigering, om man skulle ha behov for det. Skriveren er i utgangspunktet kun utsyrt med USB2-tilkobling, men Bluetooth-modul er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Veiledende pris og tilgjengelighet på Epson Stylus Photo PX650 i Norge er desverre ukjent i skrivende stund, men den blir tilgjengelig i Storbritannia første september, til en pris på £130.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen