Digitalmusikk til din leiebil

Avis er verdens største bilutleie-kjede, og i fjor lanserte de tjenesten for trådløst nettverk i bilene sine. Nå står musikk på dagsordenen.

Gjennom et samarbeid med emusic.com, som er verdens nest største leverandør av musikk over nett, tilbyr Avis nå muligheten til å laste ned nye låter mens du kjører rundt i din leiebil. Det vil også være et bredt utvalg av lydbøker siktet inn på barn.

- Musikk og bilkjøring går hånd i hånd så dette er en fin måte for leiebilkundene å kunne lytte til den musikken de ønsker. Avis skal være i forkant når det gjelder å lansere nye og innovative løsninger. De som velger leiebil med mobilt bredbånd kan laste ned musikk og lydbøker mens de er på farten, enten til en mobiltelefon med internettmulighet eller til en PC. Det er også mulig å laste ned den musikken man ønsker før turen starter, dersom man ikke har behov for bredbånd i bilen. Vi vurderer kontinuerlig mulighetene for et slikt system for bruk her til lands, sier country manager Eivind Sterri i Avis Bilutleie.

Foreløpig er tjenesten kun tilgjengelig i USA, men for circa 70 kroner om dagen kan man leie wifi-enheten som gir deg tilgang til nett uansett hvor du er innenfor USAs grenser. Knappe ti låter er inkludert i selve tjenesten, og hvis du ønsker å laste ned ytterligere, ligger prisen på rundt 1.50 NOK per låt. Med andre ord ikke fryktelig dyrt, og låtene er DRM-frie, og du kan fritt ta dem med videre til din Ipod eller annen mp3-spiller.

Det er foreløpig ingen tidshorisont på når vi kan nyte dette tilbudet her til lands.
Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen