Test

Digitale bilderammer

Har du tenkt å ta mye bilder i sommer? Da kan det være en god idé å skaffe deg en digital bilderamme for å få enda mer nytte av bildene.

Med en digital bilderamme kan du la bildene rullere på veggen til alles glede, istedenfor å gjemme de på garasjeloftet.

Vi har testet fire digitale bilderammer. Felles for alle er at de kan henge på veggen, eller stå på bordet eller i bokhyllen. Med i esken finner du alt du trenger for å montere bilderammene.

TESTVINNER: Kodak EX1011 gir mest for pengene.
TESTVINNER: Kodak EX1011 gir mest for pengene.

Testvinner: Kodak EX1011
Vi har kåret Kodak EX1011 til testvinner. Her får du den desidert største skjermen, og bilderammen kan brukes på store, tomme vegger.

I tillegg er EX1011 den rikeste på funksjoner. Den har støtte for de fleste minnekorttyper, og den støtter i tillegg Wi-Fi.

Du kan la bilderammen hente bilder på ditt personlige nettbaserte bildegalleri hos Kodak, eller du kan la den hente bilder fra bildegalleriet på PC-en din rett over det trådløse nettverket.

Med EX1011 får du mest for pengene. Men likevel er ikke EX1011 den beste løsningen for alle. Hvis du ikke trenger Wi-Fi, bør du ta en titt på Philips 9FF2M4 som kan gå på batterier og har en mer moderne design.

Vil du ha en mindre bilderamme for å ha på nattbordet eller i bokhyllen kan vi anbefale Philips 7FF1AW. Skal du utelukket bruke bilderammen til mobilbilder, bør du ta en titt på Parrot Photo Viewer 7" som støtter blåtann-overføring.

Les hele testen av Kodak 1011 >

Philips Digital fotoramme 9 tommer 9FF2M4/00

Philips 7FF1AW

Philips Digital fotoramme 9 tommer 9FF2M4/00   Les mer »

Philips 7FF1AW   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen