Digital lommebok fra Panasonic

Nye Panasonic SV-PT1 blir en av de mer spesielle digitale lommebøkene på markedet. I utgangspunktet støtter den kun minnekort av SD typen, men via adaptere kan de fleste andre minnekort også brukes.

5 GB er ikke så mye å skryte av i forhold til konkurrentene, men fordi det benyttes standard harddisker av PC-kort typen kan man skifte mellom flere harddisker eller oppgradere til større versjoner etterhvert som behovet skulle melde seg.

Harddisken kan også tas ut av enheten og puttes rett inn i PCMCIA-sporene som finnes på de fleste bærbare datamaskiner. Dermed kan man overføre filene eller benytte PC-kortet som en ekstra harddisk. Man kan også overføre filer fra lommeboken via USB-grensesnittet.

Enheten har videoutgang slik at man kan se bilder direkte på en TV. Man kan dessverre ikke se bildene direkte vist på selve enheten slik man kan på en del av konkurrentenes enheter utstyrt med fargeskjerm.

Pressemelding er vedlagt under.

Kommentarer eller spørsmål? Bruk forumet vårt!

Pressemelding

5 GB bærbar lagringsplass for SD-kompatible enheter

Panasonics seneste nyvinning innenfor digitale lagringsmedier er 5 gigabyte med fjernbart minne for SD-kompatible enheter som digitale kameraer, hand-PC-er, PDA (Personlig Digital Assistant) og mobiltelefoner. Den nye, bærbare lagringsenheten SV-PT1 gjør det raskt og enkelt å lagre, flytte og overføre data mellom enheter, og den er ideell for alle som ikke har tilgang til stasjonær eller bærbar PC når de er ute på reise.

SV-PT1 tilbyr bærbarhet og kompatibilitet i form av en fjernbar harddisk av PC-korttype, med 5 gigabyte lagringsplass og et dedikert spor til SD-kort. Harddisken med 5 gigabyte er perfekt til lagring av store mengder digitale bilder, som tas med et digitalt kamera og kan overføres til en PC for permanent lagring. Når bildene kan flyttes fra SD-kortet til harddisken, trenger ikke brukeren bekymre seg for begrenset lagringsplass på minnekortet. SV-PT1 kan også brukes til konvertering av medieformat med en adapter for PC-kort, slik at filer kan overføres mellom den fjernbare harddisken og de fleste andre vanlige typer minnekort.

Denne kompakte enheten er spesielt praktisk når man arbeider med store mengder JPEG-bilder med høy oppløsning, fordi bildene kan lagres direkte på den fjernbare harddisk med 5 gigabyte, slik at man frigjør kapasitet på minnekortene. Data som er lagret på SV-PT1, kan senere overføres til en stasjonær eller bærbar PC via det inkluderte PC-kortet eller enhetens innebygde USB-tilkobling.

SV-PT1 har også S-utgang og composite videoutgang. Derfor er det lett å koble den til en monitor eller projektor for fremvisning av JPEG-bilder eller PowerPoint® -presentasjoner1 som er konvertert til JPEG-format, uten at det trengs noen PC.

Panasonic markedsfører også SD-minnekort, et digitalt lagringsmedium med høy kapasitet som kan brukes til mange ulike typer data – fra musikkfiler til video og JPEG-bilder – for en lang rekke bruksområder.

1) Forutsetter konvertering til JPEG-format med ekstra programvare.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen