Digital bling bling

Digital bling bling

Diamanter, glitter og stas er ikke noe du lenger bare finner i smykkebutikken. Også elektronikkbransjen lager storslåtte spesialutgaver av sine produkter. Er du på jakt etter en dyr og spesiell julegave til noen, kan du nå kombinere det med nyttige funksjoner.

24 karat
Mobiler er noe mange har likt å smykke seg med, så her finnes det en hel del alternativer. Et eksempel er Diamond and Gold Nokia 8800 til rundt 12 000 kroner.

For denne prisen er mobilen belagt i 24 karat gull og smykket med 8 diamanter. Du får to års garanti, samt sertifikat som bekrefter at gull og diamanter er ekte.

Verdens dyreste
For den som vil formidle søt musikk, kan kanskje en MP3-spiller med gull og diamanter være tingen. Denne spilleren fra Trekstor sies å være verdens dyreste MP3-spiller.

Prisen er 14 300 dollar, altså rundt 178 000 kroner. Da er det litt kjipt at du ikke får mer enn 1 GB lagringsplass for pengene.


Heftig Pentax
For de fotointeresserte er Pentax regnet som et solid merke. I forbindelse med at har holdt på i 60 år, har Pentax laget dette overdådige speilreflekskameraet i gull.

Det er foreløpig usikkert hvor stort opplag de vil komme i. Det samme gjelder for prisen, men billig blir det neppe.


Også på kontoret
At man smykker seg med bærbare dingser er én ting. Mer ekstremt blir det når man skal ha kontorutstyr i gull.

En gullbelagt HP Laserjet printer er i hvertfall ikke noe du så lett får tatt med deg ut for å vise fram til folk. Når man først skal lage en printer i gull, hadde det også kanskje vært en idé å velge en modell med litt friskere design?

Mest på nett

Disse produktene er naturlig nok sjelden i masseproduksjon, og derfor ikke noe du finner i de vanlige butikkene. Nettauksjonene er som regel stedet hvis du ser etter noe slikt. Ebay har for eksempel et utvalg av eksklusiv elektronikk av forskjellige slag.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen