Diamond Multimedia er tilbake

Sist vi hørte fra Diamond Multimedia var i de tider da selskapet hadde det raskeste Vodoo Banshee-kortet på markedet i 1999. Diamond Monster, Stealth og Viper var på andre halvdel av nittitallet nær sagt synonymt med det ypperste utstyret for seriøse spillere og grafikkort-entusiaster. Samtidig hadde selskapet suksess med sitt populære Monster Sound MX300 lydkort, basert på Vortex2-brikken fra Aureal. Dette kortet er nok fortsatt i bruk i mange PC-er den dag i dag.

Nå rapporteres det at Diamond Multimedia skal hente opp grafikkort-seriene sine fra sottesengen og relansere hele selskapet til glede for gamle og nye fans. Ingen produkter er lansert enda, men X-bit labs melder at Diamond også nå vil være produsentuavhengig og tilby det beste fra både ATI og NVIDIA.

Merkenavnene blir også de samme: Viper-serien skal by på det beste av det beste, mens Stealth-merket skal gi den beste ytelsen for pengene.

Også Diamonds hjemmeside er på plass, med påskriften "Crashing the 3D graphics industry". Vi venter i spenning på mer informasjon.

(Kilde: X-bit labs)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen