Ingen tvil om at design står i fokus. (Bilde: HTC)

Diamond endelig i salg

(Foto: HTC - klikk for større bilde)
(Foto: HTC - klikk for større bilde)

HTC Touch Diamond er en av årets mest avanserte telefoner, og fikk allerede ved lanseringen stor oppmerksomhet. Og nå er den i salg i en rekke nettbutikker. Telefonen som er blitt en kassasuksess uten like i USA og Danmark kan nå gi HTC et virkelig gjennombrudd her hjemme.

– Det er vanskelig å si nøyaktig hvordan ting går, men de butikkene som har hatt forhåndsbestilling har hatt stor pågang, så det ser veldig bra ut, sier Pål Marius Christiansen, Sales Manager for HTC i Norge til Amobil.

Mest populær

Av 20 butikker i prisguiden som har varslet salg av Diamond har fire butikker fått inn telefonen allerede. Ytterligere syv mener å få telefonen innen en uke. Prisene varierer fra 4450 kroner til opp mot 5000 kroner.

Og interessen lar ikke vente på seg. Av samtlige telefoner i prisguiden er HTC Touch Diamond den som har overlegent flest interesserte.

Og rart er kanskje ikke det. Telefonen blir blant annet en av de første her til lands med VGA-oppløsning i skjermen, i tillegg til å kunne friste med 4 GB internminne og super-3G. Flere spesifikasjoner finner du i lanseringsnyheten.

Med det splitter nye grensesnittet Touchflo 3D er telefonen en drøm å bruke, og vi aner en skikkelig konkurrent til Apples Iphone her. Mer om menysystemet finner du i vår sniktitt på telefonen.

– Roadshow til sommeren

HTC varsler samtidig store kampanjer på Diamond ut sommeren.

– Vi skal ha et roadshow i noen av de største byene, der vi skal promotorere Diamond blant annet gjennom å stille ut en tre meter høy utgave bakpå en bil, kan Christiansen røpe overfor Amobil.

Se beste pris på Diamond:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen