Diabetes-mobilen

Det er amerikanske HealthPia som nå har lansert diabetestelefonen Glucophone sammen med LG. Modellen har fått navnet LG-KPS400, og skal holde kontroll på sukkersyken.

Kalorier og blodsukker
Telefonen måler blodsukker og holder orden på resultatene. Den kan også sende blodsukker-målingene videre til andre som ønsker å ha oversikt over blodsukkeret ditt. Sånn sett kan kanskje telefonen være til stor glede for bekymrede familiemedlemmer.

I tillegg skal telefonen hjelpe deg til et sunnere kosthold. Den teller kalorier og lager måltidsoversikter. Ifølge Gismodo.com skal telefonen rett og slett sikre deg kontroll over sykdommen hvor enn du er.

Mangler detaljer
Når det gjelder de tekniske spesifikasjonene, har telefonen samme programvare som LG-modellene UX5000 og LX350. Ellers er det foreløpig ikke oppgitt hvilke mer vanlige mobilfunksjoner den har.

Prisen er også ukjent, men mer info om telefonen kan fås ved å kontakte HealthPia. De har også andre produkter i lignende kategorier, blant annet slankemobil med kroppsfettindeks, skjønnhetstelefon med hudpleiesensor og en kombinert stresstelefon/ MP3-spiller.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen