DFI med støtte for Conroe

Alternativ tekst mangler

DFI har på brikkesettsiden benyttet Intel 975X og ICH7. Dette innebærer støtte for de kommende Conroe-prosessorene, EIST, HT, EM64T og Intels Smart Cache.

Kortet har også støtte for CrossFire via de to sporene for PCIe x16. Videre finner vi et PCIe x1-spor, et PCIe x4-spor og to vanlige PCI-spor.

DFI introduserer også digitale PWM-kontrollere på dette kortet. Digitale PWM-kontrollere finnes tradisjonelt bare på serverhovedkort. Fordelen ligger i lavere effektforbruk, mindre plassbruk og mulighet for å hindre støy.

Kortet har også fått plass til en rekke eSATA-tilkoblinger, faktisk hele fire stykker. Disse støtter RAID 0, 1, 0+1 og 5.

I god DFI-tradisjon er det også en rekke innstillingsmuligheter i BIOS for overklokking. Genie BIOS er på plass med en rekke innstillingsmuligheter for prosessor, minne, brikkesett og så videre.

Prisene ser så langt ut til å starte på rundt 1750 kroner her til lands. Til tross for at hovedkortet nå er lagt inn på prislistene til enkelte butikker ligger det fremdeles med ubekreftet leveringsdato.

(Kilde: DFI)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen