DFI lanserer LANParty UT for AMD64

Mens mange synes at nForce3 250Gb-brikkesettet fra NVIDIA ble utdatert den samme dagen som nForce3 Ultra kom, holder DFI fast på at 250Gb gir den beste ytelsen av dem alle. Dette til tross for at 250Gb nøyer seg med 800 MHz effektiv HyperTransport-buss, mot 1 GHz på Ultra - men bortsett fra dette er det liten forskjell på brikkesettene.

DFIs LanPartyUT 250Gb-hovedkort skal kunne klare å pumpe FSB (HTT) opp til 425 MHz og minnet til DDR600-hastigheter med "vanlig" luftkjøling - som ifølge pressemeldingen deres er en ny verdensrekord. Rekorden ble satt av "Bigtoe" på et betakort, som du kan lese mer om på Extreme Systems' forum.

Såpass høye frekvenser kommer derimot ikke av seg selv, og DFI skryter derfor mye av mulighetene for å sette forskjellige spenninger for CPU, AGP og RAM i BIOS-en.

Kortet beholder også LANParty-stilen med "glødende" kabler og ultrafiolette sokler, og har ellers det meste man kunne tenke seg av sokler og kontakter - sammen med NVIDIAs Gb LAN-kontroller og maskinvarebaserte brannmur.

Alt tyder derimot på at DFI har klart kunststykket å sende ut en pressemelding uten å oppdatere hjemmesidene sine med det nye produktet. Det eneste vi kan si om kontakter og spesifikasjoner er derfor at kortet bruker sokkel 754, og har SATA, RAID, åttekanals lyd, SDPIF inn- og utganger, FireWire og USB 2.0.

(Kilde: Anandtech)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen