Test

DFI K8M800-MLV

LanParty er en serie med hovedkort som sikter seg inn mot de som vil ha det beste og det tøffeste på PC-markedet, og som ikke er direkte skremt av å lage en PC som skaper litt oppsikt. DFI har ved siden av denne serien hovedkort i andre segmenter.

DFI K8M800-MLV tilhører en helt annen klasse. For det første er dette et M-ATX-kort, noe som betyr at det er betydelig mindre enn hovedkortene vi vanligvis tester. Det andre som skiller dette hovedkortet ut fra andre er det faktum at det bruker VIAs K8M800-chipset, noe som betyr at det har integrert VGA. Disse to tingene appellerer ikke direkte til entusiaster, men har definitivt noe for seg - det er ikke alle som bare bruker PC-en til spilling.

K8M800-chipsettet er i praksis identisk med K8T800, men med den forskjellen at K8M800 har en integrert grafikkbrikke. Vi skal i denne testen naturlig nok ikke fokusere på hvordan dette kortet gjør seg med et eget AGP-kort, men se litt på hvordan ytelsen er på den integrerte brikken, både med vanlige applikasjoner og 3D-applikasjoner. Vi skal også ta en nærmere titt når det gjelder å lage et system med Athlon 64 så lydløst som mulig, fordi et hovedkort med integrert grafikk i aller høyeste grad legge opp til det å være stillegående.

 

 

Takk til DFI som sendte oss kortet til test.

DFI K8M800-MLV   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen