Test

Deuce Bigalow: European Gigolo

Da Rob Schneider lagde Deuce Bigalow noen år tilbake, var det et friskt pust i humor-sjangeren. Schneider i rollen som Deuce Bigalow ender opp i en situasjon han ikke hadde ventet seg. Han blir forvekslet med en gigolo, eller en "mannehore" som filmen så treffende kaller det. Den gangen gikk det så som så, og publikum fikk seg en latter. Men det var da, denne gangen har det ikke gått så bra.

Deuce Bigalow ender opp i Amsterdam hvor han skal besøke sin venn, mannehorehalliken T.J.Hicks, spilt av Eddie Griffin. T.J. har en "pimped out" båt, og her skal Deuce få lov til å bo. Men underveis i oppholdet i Amsterdam blir Deuce Bigalow spurt av T.J. om å opptre i rollen som gigolo, for å finne ut mer om den mystiske mannehoremorderen som går løs i gatene.

Usjarmerende mannehorer

Etter mye overtalelse er endelig Schneider tilbake i rollen som gigolo, og på hans vei mot en oppklaring av mordene møter vi mange frodige, frekke kvinnfolk. Morderen blir tilslutt fakket, og det under selveste mannehoreprisutdelingen (hvor man blant annet kan vinne prisen "Årets stå"). Deuce Bigalow redder verden, og får seg en kjæreste i samme slengen.

Dette er en totalt usjarmerende historie, i en totalt usjarmerende setting. Filmen oser av amerikanske fordommer ovenfor Europa og innbyggerne her. Vi er tydeligvis et folk som ikke gjør annet enn å hore rundt og røyke hasj. Filmens reklame lover en "latterorgie som vil få deg til å hyle i fryd", men det eneste som vil få deg til å hyle, er den ekstremt usmaklige humoren, og ekle bilder av mannehorer i forskjellige positurer. Og dette er jammen ikke et "Chippendales"-show med lekre rumper og faste lår. Her er det utelukkende sleske Ari Behn-kopier som alle kjemper for å bli kåret til årets gigolo.

"Deuce Bigalow: European Gigolo" kom rett ut på DVD, og det med god grunn. Helst skulle denne filmen ikke vært utgitt. Med så mange uspiselige scener og så lite troverdig sammenheng, blir dette en eneste stor intern vits mellom de mange aktørene. Adam Sandler som har gitt oss mange lykkelige filmøyeblikk, gjør seg selv til skamme ved å produsere denne filmen. Om du lurer på hvilke vitser som verserer blant komikere når de er overtrøtte, fulle og kåte, så har du svaret her; mannehorer som blir drept av en mannehoremorder.

Bilde

Det er ingenting spektakulært i denne filmen. Ingen store filmscener som går inn i filmhistorien. Den er filmet rett frem, uten noen sideveier, heller snarveier.

Filmen er presentert i 1.85 widescreen, og 16:9 widescreen.

Deuce Bigalow: European Gigolo   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen