Dette skjer med TV 2 i 2010

Det begynner å bli en stund siden vi første gang kunne se på TV 2. Vi må tilbake til året 1992, da Dan Børge Akerø ledet oss igjennom åpningsshowet. Siden den tid har kanalen ekspandert til flere kanaler, deriblant TV 2 Zebra, TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Sport og TV 2 Filmkanalen. Ved utgangen av året går konsesjonen ut for TV 2, og det er foreløpig uklart om kanalen vil søke om ny.

Vi har tatt kontakt med flere TV-leverandører for å se om TV 2 vil bli endret, om du fortsatt vil kunne se TV 2 ved årsskiftet, og om du eventuelt må betale noe ekstra for kanalen. Nedenfor kan du se hvilken endring som blir gjeldene for deg.

Altibox
Lyse er en av de store pådriverne av IP-TV, og gir deg i dag mulighet til å se TV 2 via fiber. TV 2 ligger i grunnpakken til Altibox per i dag, og det vil ikke bli noen endringer på verken pris eller tilgjengelighet på TV 2, dersom du er kunde hos Altibox i 2010.

- TV 2 kommer til å være inkludert i TV-grunnpakken vår også for 2010 og kanalen vil derfor sendes som normalt. Prisen på TV-grunnpakken for våre kunder vil være uendret, kr 249,-, forteller Lise Skarpås i Viken Fibernett.

(Artikkelen fortsetter)


Get
Som en av landets største leverandører av TV 2 via kabel, vil Get beholde samme struktur som i dag. Det betyr at TV 2 fortsatt vil sendes som før hos selskapet, og at du vil betale den samme prisen som tidligere.

- Hos Get vil sendingene av TV 2 fortsette som før, sier Øyvind Husby i Get.

(Artikkelen fortsetter)


Homebase
Homebase er en av utfordrerne i et allerede aktivt marked, og tidligere denne uken ble det klart at selskapet også vil begynne å sende TV 2 HD før jul. Dermed vil du som Homebase-kunde kunne se TV 2 som i dag, også i 2010.

- Vi kommer ikke til å endre vår distribusjonsstrategi ovenfor TV 2 til neste år, forteller Henrik Øystein Wolff Helgesen i Homebase.

(Artikkelen fortsetter)


Viasat
Tidlig forrige uke ble det klart at Viasat ville begynne å sende TV 2 HD fra og med 11.januar 2010. Det vil heller ikke bli noen endringer for sendemønsteret av TV 2, og kanalen vil fortsatt bli å finne i Viasats Folkepakke.

- Uavhengig av hvem som tildeles en eventuell ny allmennkringkasterkonsesjon, sikter vi i Viasat mot at våre kunder i 2010 skal motta TV 2 på samme måte som tidligere. Det vil si at kanalen blir liggende i Folkepakken, forklarer Øystein Hygen Christensen i Viasat.

(Artikkelen fortsetter)


RiksTV
RiksTV kuppet tidligere i sommer TV 2 HD, og ble første leverandør til å sende kanalens første sending, Allsang på grensen, i sommer. TV 2 vil fra årsskiftet bli en betalingskanal, og kan enten velges i selskapets Fritt Valg-variant, eller i Rikspakken. I skrivende stund koster TV 2 HD 20 kroner per måned.

- Vi har et langsiktig samarbeid med TV 2 og vil fortsette å sende kanalen som normalt også neste år. TV 2 blir betalt fra 1.1.2010, og tilbys både i vårt Fritt Valg-produkt og i Rikspakken, sier Jens-Petter Gjelseth i RiksTV

(Artikkelen fortsetter)


Vi kommer tilbake med svar fra Canal Digital når det foreligger.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen