Dette skal være nye V70 Retro

(Foto: cti-miami.com)
(Foto: cti-miami.com)

Det amerikanske nettstedet CTI Miami kunne denne helgen vise bilder av en helt ny Motorola-telefon, kalt V70 Retro. Å kalle V70 Retro for helt ny er samtidig feil. Designen stammer i stor grad fra den seks år eldre V70, og V70 Retro virker å være Motorolas forsøk på å gjenopplive en gammel suksess med ny maskinvare.

Liten legende

V70 har nemlig siden lanseringen i 2002 blitt en av Motorolas mest kjente telefoner opp gjennom historien. Det karakteristiske formen der du vrir tastebeskyttelsen til siden er blitt legendarisk, og selv om få telefoner i ettertid har kopiert konseptet var V70 lenge noe av det stiligste du kunne ha av mobiltelefoner i lommen.

Ifølge Phonearena skal det allerede være rimelig bekreftet at V70 Retro faktisk er en Motorola-telefon og at den skal ha et fem megapiklsers kamera. At Motorola har bedt både Phonearena og CTI Miami om å fjerne bildene av telefonen, tyder på det samme. Utover det skal informasjonen om telefonen stort sett basere seg på spekulasjoner og gjetning.

Mye usikkert

Hva V70 Retro kommer til å koste er ikke sikkert, men det er liten grunn til å vente seg telefonen i 1-kronesavdelingen. Når den kommer og om Motorola faktisk klarer å få den ut i skapelig tid er også et åpent spørsmål. Men selv med dette uavklart er det bra å se at Motorola tilsynelatende kommer til hektene og har spennende nyheter, som V70 Retro, Kodak-telefonen ZN5 og en Touch-telefon i ermet.

Les også vår retrotest av Motorola V70 >>

(Kilde: CTI Miami, Phonearena, Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen