Dette ser vi i HD

Vinteren byr på lange mørke kvelder, og den siste tiden har det i tillegg vært beinkaldt. Med andre ord ligger ”forholdene” godt til rette for å se en film eller et program. Stadig flere har en flatskjerm som takler HD, men hva ser vi egentlig mest på i HD? TNS Gallup har svaret.

Selskapet har nemlig foretatt en undersøkelse for å kartlegge hvilke HD-kanaler vi ser mest på. Tallene for desember måned viser at enkelte kanaler går ned, mens andre har en markant økning.

TV Norge HD mest sett
I undersøkelsen kommer TV Norge HD ut på topp, med en seerandel på 0,86 prosent. Den norske kanalen har en økende popularitet siden den lansering, men har allikevel hatt en liten nedgang siden september, da andelen lå på hele 1,13 prosent.

HD-kanaler er i vinden, og BBC HD er den utenlandske kanalen som er mest sett blant det norske folk ifølge undersøkelsen. Den britiske kanalen har en seerandel på 0,25 prosent i desember 2009, noe som er en vekst på over 700 % prosent siden den lansering i desember 2008.

BBC sniker seg dermed inn foran TV 2 HD (0,17 prosent), etterfulgt av National Geographic HD (0,083 prosent), Animal Planet HD (0,077 prosent) og The History Channel HD (0,077 prosent). Nederst på listen finner vi MTV HD med en andel på 0,018 prosent.

Hvilken HD kanal ser du mest på?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen