Dette må mobilen din ha i sommer

Uansett hva slags ferie du skal på i sommer, kan det lønne seg å ta med litt ekstrautstyr. Ofte er det heller ikke de store summene det er snakk om får å få maksimalt ut av mobilen din på ferie.
 
Enten du skal på bilferie, telttur, storbyferie eller du bare vil pimpe mobilen din, er det nok av utstyr å velge blant.
 
Et nytt minnekort til mobilen kan du sikkert dra nytte av uansett hvor du skal, så du kan ta masse bilder og fylle telefonen med musikken du ønsker.
 
Bilferie
Skal du tilbringe store deler av ferieukene i  bilen, bør du absolutt skaffe deg en billader så du kan få ladet mobiltelefonen mens du kjører. Det finnes også universalladere med flere utganger som kan være nyttig hvis bilen er full av ulike mobiler som skal lades opp.

Denne universalladeren til 99 kroner fra Batterystore kommer for eksempel også med USB-utgang. Dermed kan du kanskje få nytte av den også til å lade kamera, mp3-spillere eller lignende.Til Iphone kan nok denne billaderen være en god investering. Prisen på 3,53 dollar (rundt 25 kroner) inkludert frakt fra Deal Extreme er jo også uslåelig. Her bør du imidlertid ikke handle like før du skal på tur, siden den Hong Kong-baserte nettbutikken er kjent for lang leveringstid.
 
Er det du som skal kjøre, bør du også skaffe deg et handsfreesett så du slipper å få bot for å snakke i mobilen på veien. Her finnes det alt fra enkle løsninger for litt over hundrelappen til mer avanserte trådløse versjoner med bluetooth, som denne Nokia BH-900 til 599 kroner hos Amentio.
Et eller flere gode sett med hodetelefoner kan også spare dere for krangel om hvilken musikk det skal høres på mens dere kjører. Da kan alle velge sin favoritter.

Telttur
Skal du nyte ferien i enklere forhold i skog og mark, bør du kanskje først og fremst tenke på hvordan du skal få ladet opp mobilbatteriet.
 
Her kan kanskje en bærbar solcellelader være tingen, hvis du ikke vil ta steget helt ut med et telt med innebygget ladefunksjon.

Litt ekstra beskyttelse mot vær og vind kan også være en god idé, som denne beskyttelsesposen som gjør at mobilen skal tåle vannsprut og beskyttes mot sand, støv og lignende.
 
En lommelykt med innebygget nødlader for mobil kan sikkert også komme til nytte. Den koster jo også bare 4,71 dollar (litt over 30 kroner) med gratis frakt fra DealExtreme. Her får du strøm fra vanlige AA-batterier.
 
Storbyferie
Er du på shopping-, café eller utelivsferie i byen kan du sikkert også dra nytte av et ekstra batteri eller en nødlader til mobilen. Det er fort gjort å glemme å lade når man farter rundt med fullt program. Ta for eksempel en titt på dette backup-batteriet til Iphone.
Når du skal kose deg på hotellrommet kan nok også et høyttaleranlegg gjøre det triveligere å høre på musikk sammen. Her finnes det nok flest alternativer til Nokia og Sony Ericsson, men du kan også finne høyttalere til andre mobilmerker.
Bare pimping
Vil du rett og slett bare bruke litt av feriepengene på morsomt tilleggsutstyr til mobilen, er det selvfølgelig også en mulighet.


 
Kanskje vil du pynte opp litt med en veske som også beskytter mobilen mot riper og lignende. Golla Nelly har for eksempel et utvalg av mobilvesker med stilig design til under 100-lappen.
 
På Deal Extreme har de også diverse billig dilldall til mobilen, som treningsarmbånd til Iphone, mobilvesker til noen dollar og diverse pynt som charms, tatoveringer og klistremerker som kanskje barna vil ha glede av på mobilen.

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen