Dette må du kjøpe til PS3

I dag, fredag, blir endelig den nye spillkonsollen til Sony, PlayStation 3, lansert i Norge. Med bare selve konsollen i stua blir det allikevel ikke mye moro i helgen. Ekstrautstyr er helt essensielt. Under finner du derfor en liste over det TechDigest mener er de ti viktigste kjøpene til den nye konsollen, i rangert rekkefølge.

 1. Motorstorm
  Blant alle lanseringstitlene til den nye konsollen er det en generell konsensus om at Motorstorm er ett av de aller beste, både når det gjelder grafikk og underholdning.
 2. Resistance: Fall of Man
  Spill nummer to på den essensielle må-ha-lista. Skytespill med relativt spennende historie, som støtter opp til førti spillere online.
 3. Ekstra Sixaxis-kontroller
  Av en eller annen merkelig grunn legger produsentene kun én kontroller i konsollpakken. Da er det like greit å investere i én ekstra med en gang. Sjansen er tross alt stor for at du får besøk denne helgen hvis du har fått en PS3 inn i stua.
 4. Tiger Woods PGA Tour 2007
  Golfspillet som er morsomt selv om man ikke er spesielt interessert i golf. 2007-versjonen til PS3 skal visstnok se helt utrolig ut.
 5. HDMI-kabel
  HD-mulighetene til PlayStation 3 er de aller beste på markedet og skal de utnyttes til fulle er det nødvendig med en HDMI-kabel.
 6. Virtua Tennis 3
  Nok et bra sportsspill til PS3. Selv om det har fått bedre grafikk og nye minispill er det allikevel den suverene tennisfølelsen som gjør Virtua Tennis til et viktig lanseringsspill for konsollen.
 7. Blu-ray-filmer
  PS3s Blu-ray-spiller er en av de store bonusene med konsollen. Den gir brukerne en ypperlig mulighet til å se hvordan HD-revolusjonen blir. Filmer som Casino Royale og Talladega Nights anbefales på det sterkeste.
 8. Ridge Racer 7
  Selv om det ikke nødvendigvis er det beste lanseringsspillet til PS3, er Ridge Racer-serien uhyre viktig ved enhver PlayStation-lansering..
 9. Tony Hawk Project 8
  Gutta i TechDigest er tydeligvis glad i sportsspill av alle typer. Det nyeste spillet i skateboard-serien til Tony Hawk er derfor siste spill på lista.
 10. Blu-ray fjernkontroll
  Du kan riktignok styre Blu-ray-spilleren med spillkontrolleren, men det er selvsagt langt enklere med en egen fjernkontroll.

Med denne bunken spill, filmer og ekstrautstyr vil helgen utvilsomt være reddet. I hvert fall underholdningsmessig. At dette kommer til å koste bortimot det samme som selve konsollen er imidlertid ikke redningen for lommeboka.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen